Wild Fruits

Играй Wild Fruits безплатно – Endorphina демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Играта Wild Fruits е на доставчика на казино игри Endorphina, като има 4 реда, 5 барабана и 50 печеливши линии. Тук е интересно, че освен залога за завъртане, можете да изберете колко монети искате да заложите на определена линия. Както подсказва името на играта, нейната тема са плодовете и съответно и символите са основно такива. По-конкретно обаче идеята е обвързана с каубойска нотка и в изобразяването на символите това е загатнато, а доста повече в звуковото оформление на играта.

В играта ще откриете Wild символ, който може да замести всички останали освен Scatter и се появява на барабани 2, 3, 4 и 5. Scatter символът пък от своя страна при 3 от него отключва безплатни завъртания. По време на тях е интересно, че ако се появи Wild символ, той остава фиксиран до края, а ако се появят още 3 Scatter, получавате и още безплатни завъртания.

От останалите символи в играта най-добра печалба може да ви донесе добре познатото число 7, а веднага след него се нареждат кокосът и динята с най-висока сума от всички плодове. Непосредствено след тях са гроздето, ягодата, малината и лимонът с еднакви суми, а после идват портокалът, сливата, ябълката и черешата с най-ниските печалби в играта.

Графика на Wild Fruits

Графиката на слот играта Wild Fruits е доста ичистена и приятна. Символите едновременно се открояват, но не са и в прекалено ярки тонове и погледът не се натоварва. Самите плодови символи, които са и повечето в играта, са изобразени с достатъчно детайли, но не и прекалено много такива. Задният фон на играта е в един по-тъмен цвят, а пък този в барабаните отново е едноцветен, но по светъл. По този начин символите изпъкват чудесно, а същевременно погледът остава фиксиран посредата на екрана. Допълнително всеки плодов символ е в своя собствена частична още по-светла рамка и това допринася за добрия фокус върху символите. При печеливши комбинации има забавни анимации с изгарящи плодове и изобразяване с печеливши линии.

Аудио

Звуците в играта определено представят чудесно каубойската идея на тази плодова ротативка. При клик за завъртане има стандартен звук, но през цялото време на завъртането и като цяло на заден фон в играта звучи каубойка музика. При печеливши комбинации пък има отново диви каубойски мелодии за чудесна атмосфера. Разбира се можете да спирате и пускате звука по всяко време, в зависимост как е най-удобно за вас.

Бонуси в Wild Fruits

Както вече споменахме, в играта има Scatter символ с безплатни завъртания при 3 от него, като по време на тях нови 3 Scatter дават допълнителни завъртания. Освен това има и Wild символ  който освен стандартната с функция спомага за още печалби при безплатните завъртания. Това се случва, тъй като при негово появяване по време на тях, той се фиксира и така дава още шансове за печеливши линии.

Освен това като допълнителен бонус в играта ще откриете и възможността за потенциално удвояване на печалбата. Тук трябва да изтеглите една от четири карти и ако тя е по-добра от тази на дилъра печелите. Ако познаете, можете да направите това отново и така до 10 пъти. Но имайте предвид, че ако дилърът познае веднъж, вие губите всичко до момента.

Заключение

Като цяло играта Fresh Fruits е забавна плодова слот опция с допълнителна каубойска тематика. В нея ще откриете прекрасна доста изчистена графика, която същевременно представя темата и има приятни за очите цветове. Освен това при печеливши комбинации допълва атмосферата с интересни анимации.

Звуковото оформление на играта също се включва чудесно към темата. На заден фон през цялото време звучи каубойка музика, а при печеливши комбинации има още такива специфични мелодии. Разбира се всяко завъртане също е ясно обозначено със звук.

Основните носители на бонуси в тази слот игра са Scatter и Wild символите. Първият ще ви отключи безплатни завъртания с възможност за печалба на още такива по време на тях. Вторият пък освен, че замества, остава и фиксиран по време на безплатните завъртания и следователно предостая още шансове за печалба. Освен това ще можете и да опитате да удвоите печалбаста си с избор на карта и игра срещу тази на дилъра.