Under the Sea

Играй Under the Sea безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея на Under the Sea

Слот играта Under the Sea е на доставчика на казино игри Betsoft. Нейната основна идея е да представи живота под водата или в морето. Ще откриете 3 реда и 5 барабана и удобна функция за автоматично завъртане, като част от опциите на тази слот игра. 

Under the Sea 1

Ще можете да се възползвате от Scatter символ, изобразен с кораб. При 3, 4 или 5 от него от съответен брой безплатни завъртания. И това не е всичко, защото докато играете на тях, всички печалби се удвояват. Освен това в играта е наличен и Wild символ, който може да замести всички други освен Scatter. Той има и допълнителния бонус символ, който пък от своя страна е ковчеже със съкровища и отключва още бонуси.

От останалите символи в Under the Sea най-висока печалба ще можете да имате от символa с момиче. След него идват няколко добре изобразени риби в различни цветове в следната последователност по печалби – зелена, жълта, лилава, оранжева, бежова и синя риба.

Under the Sea 2

Графика

Графиката на играта е много добре направена и определено успява да представи темата и то по повече от страхотен начин. Всички символи в играта са тематични, като са изобразени в открояващи се цветове. Освен това самите такива с риби са всеки различен не само като вид риба, но и всяка има специално изражение и създава още по-добро настроение. Например оранжевата риба се усмихва. Също така всеки от символите е на собствен морски фон, който идеално се връзва с тези на останалите. Самата игра няма голям заден фон, а елегантна рамка и малък такъв, които представят подводния живот и идеално преливат към конкретните фонове на символите. При печеливша комбинация символите изпъкват напред и се свързват с печеливши линии и така са много добре видими.

Under the Sea 3

Аудио

Звуковите ефекти в играта също са доста интересни и допълват прекрасно идеята и да представи живота в подводния свят. За начало при завъртане се чува клик, но същевременно по време на въртенето има звук на бълбукащи балончета. При печеливши комбинации пък ще можете да се насладите на забавни мелодии, които много добре допълват изпъкващите напред в анимация символи. В играта няма музика на заден фон, която да звучи постоянно, но пък няма и нужда, защото наистина всичко е изобразено по много интересен начин и вниманието на играча се задържа достатъчно. Също така звукът може да бъде пускан и спиран по всяко време и вие преценявате кой вариант ви харесва повече.

Бонуси в Under the Sea

Както вече ви разказахме, бонусите в тази игра са от специалните символи в нея. За начало Scatter символът може да ви донесе безплатни завъртания, по време на които пък печалбите се удвояват. От своя страна пък Wild символът може да замести всички останали освен другите специални такива. Освен това при него е характерно, че също увеличава печалбите, като различно спрямо бройката или два пъти при един такъв символ в печеливша линия, четири пъти при два и осем пъти при три. В играта е наличен и бонус символ под формата на ковчеже със съкровища, като три от него стартират бонус игра за награди. Ще трябва да изберете едно от няколко ковчежета за различни печалби.

Заключение

Слот играта Under the Sea е с доста интересна тема или подводния свят и неговите обитатели. В нея ще можете да се насладите на чудесна графика, представяща тази идея с детайлни символи в открояващи се цветове и приятен морски заден фон. Звуците в играта също добавят към темата и създават чудесно настроение.

От гледна точка пък на бонусите, играта също предоставя чудесни възможности. Scatter символът носи безплатни завъртания с двойни печалби. Wild символът ви осигурява класическото заместване на всички останали без специалните, но и по-високи печалби при 1, 2 или 3 от него в печеливша линия. Бонус символът от своя страна отключва мини игра, която ви дава възможност да теглите още парични награди.