The Angler

Играй The Angler безплатно

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта The Angler, както подсказва и името, е с чудесната и различна тема риболов, като е на доставчика Betsoft. Определено това я прави доста по-интересна и нетрадиционна, както и забавна. За начало ще откриете Scatter символ, който представлява мида с перла в нея. При поява на три такива на барабани три, четири и пет носи и безплатни завъртания. Освен това по време на тях могат да се активират и още такива и да имате дори повече шансове за печалба. Също така в играта ще откриете и Wild символ. Той пък може да ви донесе заместване на всички символи, освен на бонус такива или Scatter. Ако пък се появи по време на безплатните завъртания, той остава фиксиран на позицията си до края им и засилва възможностите за още печалби. Като цяло този символ идва на барабани две, три, четири и пет.

The Angler 1

От останалите символи в играта пък, най-висока печалба може да ви донесе този с рибаря, следван от риба и после от костенурка. Непосредствено като четвърти и пети възможни символи по печалба идват още две риби. Печалбите продължават с буквите A и K, а с най-ниски печалби в играта завършваме с Q и J.

The Angler 2

Графика на The Angler

Графиката на тази слот игра е също изключително интересна и представя по прекрасен начин нейната тема риболов. Символите са детайлно и интересно изобразени, като са и в ярки цветове, за да се забелязват и открояват добре. Задният им фон е едноцветен в сив тон и това им позволява да изпъкнат още повече с ярките си тонове. Има по-голяма рамка на играта, като отляво седи рибарят през цялото време и наблюдава какво ще се случи и какъв ще е уловът. Остатъкът от фона е кей и вода, за да добавя към тематиката. Единствено рибарят се откроява повече, а всичко останало е в по-тъмни тонове. При печеливши комбинации има и забавни анимации на символите и ясно открояващи се печеливши линии.

The Angler 3

Аудио

Звуковото оформление на играта също чудесно допринася към атмосферата и темата на играта. На заден фон постоянно ще чувате лека музика, която в никакъв случай не е натрапчива, а създава атмосфера. Освен нея, при завъртане има по-интересен звук, като ще продължавате да чувате бълбукането на водата по време на завъртанията. При печеливши комбинации разбира се има и интересни мелодии, а освен това при поява на Scatter, Wild или Bonus символи има и допълнителен драматичен звук. 

Бонуси в The Angler

Както вече споменахме, част от чудесните бонуси в тази слот игра идват със Scatter символът и с Wild. Имате добри печалби и възможност за безплатни завъртания. Освен тях обаче, в The Angler ще откриете още възможности за бонуси. 

Чудесна допълнителна такава е под формата на мини игра с бонуси, която се задейства чрез допълнителен бонус символ. При три от него на позиции едно, две и три, тази игра се задейства. Самият символ е под формата на улов от риба, а идеята в бонус играта е да хванете максимално много такава за печалби.

Освен това ще можете да се насладите и на възможност за потенциално удвояване на печалбата, която задействате по свое желание при печелившо завъртане. Реално познавате дали монета ще падне на ези или тура. При правилен избор, печалбата ви се удвоява, а при грешен ще загубите спечеленото.

Заключение

Слот играта The Angler е по-интересна със своята тематика риболов. Нейната графика изобразява по доста добър начин това, като ще виждате рибаря отляво през цялото време, ще се наслаждавате на тематични символи с риби и костенурка в ярки тонове и забавен дизайн и разбира се на хубави анимации при печеливши комбинации.

Звуците в играта пък също допринасят доста добре към цялостната рибарска атмосфера с продължителен звук на бълбукане при завъртане, драматични такива при появяване на специални символи, интересни мелодии при печеливши комбинации и приятна тиха музика на заден фон през цялото време.

От гледна точка на бонусите в играта пък изобщо няма да съжалявате ако изберете нея. Освен чудесен Scatter символ с безплатни завъртания и заместващ Wild, който фиксира позицията си по време на завъртанията, ще откриете и бонус игра и възможност за удвояване на печалбата.