Supreme Hot

Играй Supreme Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Supreme Hot е слот игра на доставчика EGT и има плодова тема. Ще можете да играете на 3 реда, 3 барабана и да се възползвате от 27 потенциални линии на печалба. В играта не са налични Wild и Scatter символи, но пък при 9 еднакви от повечето стандартни в играта има интересни печалби. Има опция за автоматично въртене за любителите на този тип игра.

Supreme Hot 1

Най-висока печалба в играта ще ви донесе числото седем, а непосредствено след него идва доларът и като трети златният бар. Звездите и камбаните са четвърти с еднакви и малко по-ниски суми. Най-накрая са и плодовете в играта или черешите, гроздето, кайсиите и ябълките. както споменахме обаче, при повече от тях има добра печалба.

Supreme Hot 3

Графика на Supreme Hot

Графиката на играта Supreme Hot е много приятна и определено ненатоварваща. Всеки от символите е в своя собствен цвят, като се открояват доста добре един от друг. Същевременно те не са с много детайли и в никакъв случай не стават натрапчиви за играчите. Фонът в барабаните, както и този на заден план са в един цвят, като в леко различен нюанс. По този начин вниманието лесно остава върху играта и символите и дори при по-дълга такава няма натоварване за очите на играчите. При успешни комбинации има малка интересна анимаци я с избухващи символи, която определено прави графиката на играта още по-приятна и също забавна. Освен това печелившите комбинации ще се свържат с линии или пък успешните символи ще бъдат оградени в по-ярък цвят.

Supreme Hot 2

Аудио

От звуците в играта ще можете да се насладите предимно на класически такива. Ще срещнете стандартния звук при завъртане. При печалби пък има различни мелодии. Те варират спрямо печалбата. Също така могат да се променят и по дължина спрямо печалбата. Разбира се можете винаги да спрете звука и след известно време да го пуснете пак, в зависимост какво е най-удобно за вас.

Бонуси в Supreme Hot

Вече споменахме, че в тази слот игра има нещо специално при изтегляне на 9 символа от плодовите. В такъв случай печалбата се умножава по 2 и това е добър вариант за допълнителен бонус. До някъде това компенсира и липсата на специални символи или Wild и Scatter.

Освен това в Supreme Hot можете да се опитате да удвоите печалбата си. След като сте имали успешно завъртане е вариант да кликнете на бутон и да стартирате тази опция. Тя е доста рискова и по тази причина е изцяло по ваше желание. Ще е нужно да познате дали карта е черна или червена, което ще разберете след като я обърнете. При правилен избор удвоявате, но при грешен губите и спечеленото до момента. 

Също ще можете да се насладите и на добре познатия прогресивен джакпот на случаен принцип на този доставчик. От 12 карти на екрана ще трябва да теглите до обръщане на 3 от една боя. Съответно ще вземете бонуса за нея. По всяко време в играта ще можете да видите натрупващия се джакпот за всяка най-горе над барабаните. Стандартно боя пика носи най-висока печалба. Винаги взимате печалбата за някоя боя.

Заключение

Слот играта Supreme Hot е приятна опция с тема плодове. В нея няма специални символи, но пък при 9 плода от който и да е има удвояване на печалбата. Освен това е наличен прогресивен джакпот с карти по боя и възможност за потенциално удвояване на печалбата, които могат да ви донесат още печалби.

Графиката на тази ротативка е много изчистена и приятна. Има символи без излишпни детайли и в ясни цветове. А пък фонът е в тъмна едноцветна гама и позволява фокус върху барабаните. Звукът при завъртане е стандартен, но пък мелодиите при печалби се различават по вид и дължина.