Slot Angels

Играй Slots Angels безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Играта Slot Angels е на доставчика Betsoft. Както и при другите игрина този доставчик, и тази е доста по-интересна от повечето слотове. Нейната тематика е рокерска банда, като всичко се развива в 5 барабана и има до 30 възможни печеливши линии. Ще можете да се насладите на символи с рокери и други специфични за техния живот символи, като мотори и още. Освен това в тази игра ще откриете два Scatter символа, които ще ви предоставят различни интересни възможности. Първият е този с изображение на дартс, като при три от него има много добра печалба за играча. Той се появява на барабани едно, две и пет. Другият символ задейства безплатни завъртания, ако се визуализира на поне три места на позиции едно, две, четири или пет. Този символ е изобразен с бутилка с алкохол.

Slot Angels 1

От останалите символи в играта най-висока печалба може да ви донесат тези с рокери. Те са три и всеки носи различна печалба за вас. Следва този с бар, а после този с мотор. А след тях остават запалката и билярд с еднакви печалби и парите в брой, с най-ниска печалба.

Slot Angels 2

Графика на Slot Angels

Графиката на Slot Angels определено е доста интересна и представя по чудесен начин идеята и темата на играта. Символите са доста детайлно изобразени, като също са и реалистични. Фонът е тематичен, но пък не прекалено голям и не дразнещ. По-скоро той допълва атмосферата на играта. При печеливши комбинации символите имат малка анимация или изпъкват напред и се появяват и печеливши линии, за максимална видимост на полученото.

Slot Angels 3

Аудио

Звуковото оформление на играта Slot Angels също допълват чудесно идеята на играта за рокерите и техния живот. За завъртане на барабаните има сравнително стандартен звук, но пък при печеливши комбинации ще чуете интересна рокерска мелодия. Няма музика на заден фон, но това в случая е и положително. Графиката е достатъчно интересна и тематична и постоянна музика по-скоро би разсеяла вниманието.

Бонуси в Slot Angels

Освен чудесните допълнителни печалби от Scatter символите в играта, Slot Angels предлага и някои интересни допълнителни бонуси. Единият възможен такъв в слот играта е възможността за прогресивен джакпот. За да получите такъв, трябва да сте направили максимален залог и да получите пет символа с рокери при първия печеливш облог.

Също така ще имате възможност да печелите кредитини при победи да получите до Х5 за печалбите си. Освен това ще откриете налична и възможността за удвояване на печалбата по ваше желание. Ако изберете бутона за това, ще можете да хвърляте монета, като познавате ези или тура ще се падне. При правилен избор удвоявате, а при грешен ще изгубите и единичното спечелено.

Освен всички тези чудесни възможности, в тази слот игра ще можете и да задействате мини игра, която е и специална възможност за допълнителни бонуси. Тя се задейства при получаване на три символа на водач на позиции 1, 2 и 5. Вие ще трябва да изберете кой моторист искате да спечели и съответно от това ще зависят и вашите печалби.

Заключение

Като цяло Slot Angels е една много интересна игра с по-нестандартна тематика или рокери и техния живот. Нейната графика представя по чудесен начин идеята и с доста тематични и детайлни символи, които са и реалистични и приятен тематичен фон. Като част от аудиото има определено рокерски мелодии при печалба за още по-цялостна атмосфера,

От гледна точка пък на бонусите в играта, те наистина никак не са малко. Има Scatter символи, които са два. Единият от тях дава повече печалби, а другият безплатни завъртания. Освен това ще откриете и прогресивен джакпот, опция за удвояване на печалбата, мини игра с бонуси и възможност за кредити. Определено няма да съжалявате от гледна точка бонуси, ако изберете тази слот игра.