Pot o’Luck

Идея

Слот играта Pot o’Luck е на доставчика CT Gaming и печелившите линии в нея са наистина доста или 100. Темата на играта е плодове, като ще откриете и няколко други символа със златни монети, подкови и гърненца със злато, а също и добре познатото и много успешно число 7. 

В тази ротативка има и някои специални символи. Първият такъв е Wild и представлява гърне пълно с жълтици и може да замести всички останали символи без Scatter. Златната звезда в играта пък е Scatter символът и той може да ви донесе доста добри печалби при 3, 4 или 5 такива. Също така шансовете ви се увеличават с него, защото този специален символ носи печалбите сам по себе си, без задължително да е част от успешна комбинация.

Pot o'Luck 1

От останалите символи в играта най-висока сума може да ви донесе червеното и добре познато число 7, а веднага след него идват златната монета и златната подкова. Трети по печалба в играта е символът със златната камбанка, а последни с еднакви и най-ниски суми в ротативката са ябълката, прасковата, черешата и сливата.

Графика на Pot o’Luck

Определено можем да кажем, че графиката на тази слот игра е доста приятна. Символите са изобразени в тематични цветове, които са топли, но пък не прекалено ярки. Фонът в барабаните е в тъмно зелено и така им позволява да изпъкнат и същевременно комбинира цялостната гама цветове като нюанси и създава чудесна атмосфера. Освен това на заден план в играта има много приятен и отново зелен, но тематичен фон. Ще откриете зелена поляна с калинка и детелини. Нещо малко по-интересно в графиката е също, че ако имате всички еднакви символи без в един барабан, то тогава неговото завъртане се забавя и става по-драматично до фиксиране на финалния символ.

Pot o'Luck 2

Аудио

Слот играта Pot o’Luck има доста стандартно звуково оформление. При завъртане ще чуете добре познатото щракване. При печалби има различни мелодии, които са характерни за този доставчик, като разбира се са и доста приятни. На заден фон в играта няма музика, но пък графиката наистина много интересна и оставя фокуса на нея. Също така при старт на играта можете да изберете дали да играете със звук или без такъв. 

Бонуси в Pot o’Luck

Както вече споменахме, част от бонусите в Pot o’Luck идват от специалните символи в нея. Wild може да замести всички останали освен Scatter и да донесе доста добри шансове за още печалби. Scatter пък носи чудесни допълнителни суми при 3, 4 или 5 от него, дори когато не е част от печеливша комбинация. Освен това играта има цели 100 печеливши линии.

Има един допълнителен бонус в играта, който е и възможността за потенциално удвояване на печалбата. Можете да познаете дали карта е черна или червена, за да постигнете това. Ако пък успеете да уцелите и боята и, то печалбата се умножава по 4. Тази възможност е налична по желание на играчите след успешно завъртане. Това е така, тъй като тя е доста рискова. При грешен избор се губи и спечеленото до момента.

Заключение

Pot o’Luck е интересна слот игра с плодове и златни съкровища. Графиката и е изключително приятна с плодове в топли цветове и фонове в зелена гама. Звуците в нея са доста класически с един при завъртане и мелодии при печалби, както и малка анимация при очакване на един печеливш символ в последния барабан.

От гледна точка на бонуси, в ротативката има Wild символ, който може да замества и Scatter с печалби сам по себе си при 3, 4 или 5 от него. Освен това имате възможност да опитате и потенциално да удвоите или умножите по 4 печалбата си с познаване на цвят или боя карта.