Lucky Clover

Играй Lucky Clover безплатно – CT Gaming демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Lucky Clover е на доставчика на казино игри Simple Play. Играта има ирландска тематика, като определено в нея присъстват магически елементи. Ще откриете интересн леприкон и гърненца със злато. Ще можете да се насладите на игра в 3 реда и 5 барабана, която има общо 243 начина за печалба. Менюто в играта е доста удобно и можете лесно да променяте залога си или да включвате опцията за автоматична игра.

Lucky Clover 1

В тази слот игра ще откриете Wild символ, който представлява детелина. Той се появява на барабани 2, 3 и 4 и може да замести всички останали. От другите символи в играта най-висока печалба ще ви донесе този с шапка, следван от тематични обувки и лула с еднаква и малко по-ниска такава. От своя страна подковата и гърненцето със злато са трети, а успехите продължават с буквите A, K и Q. С най-ниски печалби в играта и еднакви такива са букавата J и числата 9 и 10.

Lucky Clover 2

Графика на Lucky Clover

Графиката на играта е доста тематична и представя по чудесен начин нейната тема. Символите са изобразени с достатъчно детайли, за да бъдат интересни и добре различими. От друга страна те не са и с прекалено много елементи, за да разсейват. Фонът е доста специфичен, с пейзаж в зелена гама и типична къща за темата на заден фон. Като рамка на играта от едната и страна ще срещнете златни жълтици, а от другата леприкон. И двете имат приятна малка анимация през цялото време, а при печалби и по-голяма.

Освен това леприконът се скрива по време на всяко завъртане и се появява отново в края му, като може да го видите и в средата на екрана и така всичко става още по-интересно. Фонът в барабаните е малко по-тъмен в същата гама, за да се фокусира вниманието на играча върху случващото се в барабаните. Същевременно той е полупрозрачен и предава и нотка от тематичния заден такъв. 

Lucky Clover 3

Аудио

Звуците в тази слот игра определено също са доста по-интересни и нестандартни от добре познатото аудио на повечето слот игри. За начало по време на въртене има интересен продължаващ до фиксиране звук, наподобяващ този на падащи монети. Освен това след като веднъж започнете да играете, на заден фон ще чувате забавна ирландска мелодия през цялото време. При печеливши комбинации пък, освен специфични звуци и мелодии, може да чуете и леприконът да казва нещо. Също е интересно преимущество, че не само можете да спирате звука, а е вариант да го контролирате и да прецените колко силен искате да бъде той от 0 до 100, от удобен бутон най-горе в играта.

Бонуси в Lucky Clover

За начало в Lucky Clover има Wild символ, който може да замести всички останали и по този начин да ви предостави доста добри шансове за допълнителни печалби. В тази слот игра няма да откриете добре познатите бонуси като безплатни завъртания, джакпот с мини игра или възможност за удвояване на печалбата. Тук обаче има нещо други и доста интересно. При старта на всяко завъртане поне два барабана са с еднакви символи и се въртят едновременно. А е възможно да имате до четири такива. Така реално те се въртят и фиксират по едно и също време и имате повече еднакви във възможна печеливша комбинация. Така в тази ротативка въпреки че няма други добре познати бонуси, шансовете ви за печалби по време на всяко завъртане са доста по-високи. Именно затова има цели 243 възможности за успешни комбинации.

Заключение

Слот играта Lucky Clover е доста нестандартна и интересна със своята специфична тема. Графиката и е изключително добра, като представя чудесно цялостната и идея. От гледна точка на анимации също има добро богатство с леприкон, който изчезва и се появява навсякъде по екрана и монети, които се натрупват. Звуците в играта са много интересни. Има приятна тематична музика на заден фон, продължаващ звук при въртене и интересни такива при печалби.

От гледна точка на бонуси в тази ротативка за начало има добре познатия Wild символ, който увеличава шанса за печалби. Няма други класически бонуси, но има нещо по-интересно. При старт на всяко завъртане от два до четири барабана са еднакви, въртят се заедно с еднакви символи и реално увеличават страхотно шансовете за печалби. Така в тази игра те са общо 243, което е много високо.