Good Girl Bad Girl

Играй Good Girl, Bad Girl безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта Good Girl Bad Girl е на доставчика Betsoft, като определено е по-нетрадиционна и доста интересна. За начало избирате на коя страна ще играете – лошата или добрата. Общо печелившите линии са 15 за добрата и 15 за лошата страна. Можете да играете и едновременно на двете страни, но трябва да удвоите залога. Разбира се в случая пък има 30 печеливши линии, което пък дава  и по-добри шансове за печалба. Ако играете на добрата страна, има по-малък риск, но и по-ниски печалби отляво надясно. Ако пък сте от лошата страна, има по-голям риск и по-големи печалби отдясно наляво.

Good Girl Bad Girl 1

В играта има символ с колело с монети, който представлява и Scatter символът в играта и ви предоставя доста добри печалби. Ще откриете също и два Wild символа, които могат да заместят всички други освен Scatter. Единият е “pitchfork”, който също е възможно да ви донесе множител от Х1 до Х4, като се появява на 3, 4 и 5 макара. Другият пък е “halo”и има възможност за Х1 и Х2, а ще го срещнете на макари 1, 2 и 3. От останалите символи в играта тези с лошото и доброто момиче носят най-високи еднакви печалби, следвани от двата различни с котки. Допълнително буквите A и K носят малко по-ниски, а Q, J и 10 най-ниски печалби.

Good Girl Bad Girl 2

Графика на Good Girl Bad Girl

Графиката на играта е доста интересна и определено представя тематиката много добре. Самите символи са изобразени с доста детайли и със сигурност лесно ще разберете кой на коя страна е. Допълнително като рамка на играта ще видите доброто и лошото момиче, всяко от своята съответна печеливша страна. Те имат и малка анимация, която е постоянна и всяка от тях е на свой собствен тематичен фон. Може да се каже, че в играта има доста цветове и елементи, но това по-скоро я прави интересна и не разсейва чак толкова. При печеливши комбинации има още забавни анимации, а и разбира се те са изобразени с печеливши линии.

Good Girl Bad Girl 3

Аудио

Звуковото оформление на Good Girl Bad Girl също е по-интересно и доста приятно. При завъртане има различен звук, като се чува и мелодия по време на самото въртене и конкретен звук при фиксирането на всеки символ в различните барабани. Освен това при печеливши комбинации има и доста приятни мелодии. Няма музика на заден фон, която да чувате постоянно, но пък богатото графично оформление и вече споменатите звуци са достатъчни. Дори допълнителна музика би разсейвала вниманието.

Бонуси в Good Girl Bad Girl

Специфично за Good Girl Bad Girl е, че Scatter символа не само ви дава добри печалби, но и отключва мини игра. При поява на три от него на барабани 1, 3 и 5, трябва да завъртите колелото на късмета. Можете да спечелите чудесни суми, както вече споменахме, но също и безплатни завъртания. Ако пък играете с максимален залог, имате шанс да грабнете и прогресивен джакпот. 

Освен това Wild символите при поява заедно един до друг, активират още една бонус функция. Отново спрямо страната на игра, ще трябва да изберете един подарък с различен бонус измежду 4 такива. В играта е налична и потенциална възможност за удвояване на печалбата след всяко печелившо завъртане. Избирате я по желание и трябва да познаете дали монета ще падне на ези или тура. Съответно ако познаете, печелите с удвояване, а ако не губите спечеленото.

Заключение

Можем да кажем, че като цяло слот играта Good Girl Bad Girl е доста различна и интересна такава. Има тематични символи, Scatter и два Wild такива. Графиката на играта е доста детайлна и представя темата по подходящ начин. Аудиото също допълва цялостното настроение на играта.

Бонусите са страхотни. Имате възможност за безплатни завъртания и колело на късмета с парични награди и прогресивен джакпот. Можете да изтеглите още печалби измежду различни подаръци. Имате вариант и да пробвате да удвоите печалбата си след завъртане.