Gladiator

Играй Gladiator безплатно – Betsoft демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Gladiator е по-нестандартна и доста интересна слот игра за вас на пазара, тъй като е базирана на филма Гладиатор и представя доста реалистично своята идея. Нейният доставчик е Betsoft, като играта има 5 барабана и 3 реда. В нея ще откриете два Wild символа. Единият е този с гладиатор, който под интересна форма с анимация е разгъващ се символ и увеличава още повече шансовете ви за печалба. Другият Wild символ е този с принцеса, като в зависимост от позицията си той също може да се разгъне и на други позиции. Освен това в играта има и Scatter символ, който пък представлява колизеум и ви дава възможност за доста високи печалби.

Gladiat 1

От останалите символи в играта най-висока печалба ще ви донесат тези с изобразени лица с маски, а след тях идват двата с характерни артефакти. На трето място е символът с тигър, последван от този с кон. А пък последни в тази низходяща последователност са тези със знаме, торбичка с монети и купа с разпръснати отново монети.

Gladiator 3

Графика на слот играта Gladiator

Определено графиката на тази игра е доста интересна. Няма отделено пространство за голям заден фон, освен за тематична рамка около полетата със символите. По този начин реално остава повече пространство за символите и те са максимално видими. Всеки от тях е изобразен характерно за темата Гладиатор, като са доста детайлни и изключително реалистични. Като цяло тази слот игра наистина представя по много интересен начин своята тема. При печеливша комбинация има чудесни анимации на символите и разбира се изобразяването им с печеливши линии. Освен това, както споменахме, при появата на Wild символите има още по-интересни анимации.

Аудио

Звуковото оформление на играта се връзва чудесно с цялостната и идея. Звукът на самото завъртане е доста стандартен, но пък тук е интересно че се чува звук и при самото въртене на барабаните, който предразполага повече тръпка и очакване на резултата. При печеливша комбинация има интересен драматичен звук. А при специални символи или поява на мини игра за бонус цяла мелодия. Освен това по време на мини игрите има реалистични звуци. Например при активация на мини играта за бонус с реалистична битка, тя е толкова добре озвучена, че можете да се почувствате все едно че гледате на място. Също при разгъващите се Wild символи и анимациите които активират определено има и интересно звуково оформление.

Бонуси в слот играта Gladiator

Освен вече споменатите възможности за допълнителни печалби чрез Wild и Scatter символите в играта, тук имате и още две интересни такива за бонуси. Първата включва специален символ с врата. Ако получите три такива, тогава можете да активирате избора си на специален символ за допълнителни печалби. Ако пък получите три символа в последователност, които са герой, колизеум и злодей, то за вас ще се активира мини игра с реалистична битка между двамата. Избирате кой искате да сте вие и след анимираната битка с доста реалистично озвучение, виждате дали и какво печелите.

Gladiator 3

Заключение

Като цяло слот играта Gladiator е доста интересна и определено различна от повечето възможности на пазара. Символите са изключително тематични и с много детайли и представят чудесно идеята на играта. Нейната графика включва и чудесни анимации при печеливши комбинации и при мини игрите.

Звуците в играта също са интересни с класически при завъртане, но и такива по време на въртенето и мелодия при печеливша комбинация. Освен това в мини игрите също има изключително разнообразие на звуци, като до реалистично представяне на битка.

Бонусите в играта включват повече възможности за печалба чрез Scatter символ и два разгъващи се Wild такива. Освен това има и вариант за активиране на бонуси от специални символи, както и за мини игра с реалистична битка за още печалби.