Fresh Fruits

Играй Fresh Fruits безплатно – Endorphina демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Fresh Fruits е слот игра, разработена от доставчика на казино игри Ендорфина игри. Както името добре подсказва, тематиката на тази игра е плодова. Тя е с 4 реда и 5 барабана, а печелившите линии са 40. В нея ще откриете Scatter символ под формата на две звезди, който може да ви донесе чудесни печалби при 3, 4 или 5 на екрана от него. Освен това имате възможност да се възползвате и от наличието на Wild символ, който пък представлява квадрат с надпис “wild”. Той може да замени всички символи, освен Scatter, като е вариант да се появи в барабани 2, 3 и 4.

Fresh Fruits 1

От останалите символи в играта най-висока печалба ще ви донесе този с числото 7, следван от този с камбана. Веднага след тях идват кокоса и динята с еднакви печалби, а после и ягодата, ябълката, лимонът и гроздето, отново с еднакви печалби.

Fresh Fruits 2

Графика на Fresh Fruits

Графиката на играта Fresh Fruits е доста изчистена и приятна. Тя същевременно напомня на класическите слот игри с полодова тематика, но и представя символите по малко по-интересен начин. Фонът е в сиво и черно и е доста изчистен, което е чудесно за играча. Самите символи също са изобразени без много детайли и в цвят, който откроява всеки конкретен такъв. Но освен това някои от тях имат и допълнителни елементи, за да бъде по-интересна графиката. Например динята е изобразена не само цяла, а има и добавено разрязано парче. Кокосът от своя страна също е разрязан. Отстрани в играта има постоянна малка анимация със стичащи се капки, като от точно измити плодове. При печалба пък има интересна анимация на някои от символите и разбира се изобразяването и с печеливша линия.

Fresh Fruits 3

Аудио

Аудиото на играта е малко по-интересно от това на най-класическите игри с плодове. Разбира се има стандартния звук при завъртане и забавни мелодии при печалба, които определено привличат вниманието. Но освен тях има и музика на заден фон постоянно активна в играта. Тя е приятна и ненатрапчива, а същевременно създава малко по-интересна атмосфера. Естествено ако сте от хората, които предпочитат да играят без звук, това не е никакъв проблем, защото можете да го спрете по всяко време.

Бонуси във Fresh Fruits

Както вече споменахме, един от бонусите в играта е възможността за доста добри по-големи печалби при 3, 4 или 5 Scatter символа. Освен това и Wild символа допринася за бонус частта, като предоставя повече шансове за печалби, тъй като може да замести всеки друг такъв. Също така като допълнителна бонус опция в играта ще откриете и възможността за потенциално удвояване на вашата печалба. Можете да се възползвате от нея по желание след всяко завъртане. Тук мини играта за това е малко по-различна от класическата с познаване дали карта е черна или червена. При тази избирате една от 4 карти и ако уцелите по-висока карта от дилъра, удвоявате. Имате възможност да изтеглите и жокер, който пък бие всяка друга карта.

Заключение

Слот играта Fresh Fruits е интересна опция с плодове. Тя има Scatter символ с доста добри печалби и Wild символ с възможност за заместване на всеки друг. 

Нейната графика е много приятна и изчистена и определено не дразни окото. Фонът е в едноцветна гама, а символите нямат прекалено много детайли. Същевременно те са цветни и интересни. При печалби има анимация на някои символи.

Аудиото в играта е доста приятно. Освен класическите звуци при завъртане и печеливши комбинации, има и интересна музика на заден фон през цялото време. Разбира се можете да спрете звука.

Относно бонусите в играта, можете допълнително да се насладите на възможност за потенциално удвояване на печалбата. Тя е под формата на мини игра, в която избирате една от 4 карти и трябва да изтеглите по-висока от тази на дилъра.