Flaming Hot

Играй Flaming Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта Flaming Hot има приятна плодова тематика и е на доставчика на казино игри EGT. В нея ще можете да се насладите на цели 40 печеливши линии, като играта се случва в 4 реда и 5 барабана. Също така ще откриете специални символи, първият от които е Wild и няма как да го пропуснете под формата на златен надпис. Той може да се появи на барабани 2, 3 и 4 и замества всички останали символи, като без специалните такива. Вторият различен символ е Scatter, който пък може да ви донесе страхотни допълнителни печалби при 5 еднакви от него, но също и при 4 и 3.

Flaming Hot 1

В тази ротативка ще видите и добре познатото число 7, което носи и най-високи печалби след специалните символи. След него пък идва златният бар, а после динята и бананът, като най-доходоносни плодови символи. Всички останали такива или гроздето, ябълката, кайсията и черешата носят еднакви и най-ниски печалби в играта при 3, 4 и 5 от тях.

Flaming Hot 2

Графика на Flaming Hot

Графиката на Flaming Hot е доста приятна и изцяло в топли цветове. За начало символите са едновременно в открояващи се тонове и в по-наситени, но не изключително ярки цветове. Също така те имат не прекалено много, но малко допълнителни детайли и особено плодовите представят идеално себе си. Фонът в барабаните, както и този на заден план в играта са в топла кафява гама. Това едновременно оставя фокусът върху символите и не натоварва очите дори при по-дълга игра. Когато имате печеливша комбинация, ще видите изгарящи в пламъци символи и ясно обозначаване с печеливша линия.

Flaming Hot 3
Flaming Hot

Аудио

Звуците в играта са сравнително стандартни. Ще чуете добре познатия такъв при завъртане. При печеливши комбинации има мелодии, които могат да бъдат малко по-дълги, в зависимост от комбинацията. Също така при появяването на специален символ на екрана има отличаващ се звук, който ви позволява да не го пропуснете. Звуците в играта могат да бъдат спирани и пускани по всяко време от удобен бутон в нейното главно меню.

Бонуси във Flaming Hot

Част от бонусите в играта идват от наличието на специални символи в нея. Wild предоставя повече шансове за печалба, тъй като може да замества останалите. Scatter от своя страна пък носи доста добри допълнителни печалби при 3, 4 или 5 от него, въпреки че не предоставя безплатни завъртания.

Освен това ще можете да се насладите и на натрупващ се джакпот на случаен принцип, който е по боя. Имате възможност да виждате сумите при него до момента по всяко време в играта най-горе в нея. За да спечелите някоя от тях ще трябва от 12 карти да теглите до обръщане на 3 от една боя и съответно взимате нейната печалба.

Допълнително е налична и възможността за удвояване на печалбата след успешно завъртане. Ще трябва да познаете дали една карта е черна или червена и да я обърнете. При првилен избор удвоявате. При грешен губите и спечеленото до момента. Тази опция е доста по-рискова и съответнио е изцяло по ваше желание.

Заключение

Слот играта Flaming Hot има приятна плодова тема и е на доставчика EGT. Графиката и е в топли приятни цветове. Символите имат детайли, за да се различават добре, но не прекалено много. Звуците в играта включват класически при завъртане, малко по-интересен при появяване на специални символи и мелодии при печалба. Няма музика на заден фон в играта.

От бонусите в играта, има специални символи. Wild замества останалите, а Scatter носи допълнителни печалби. Освен това е налиен прогресивен джакпот с карти на случаен принцип. Ще откриете и опцията за потенциално удвояване на печалбата.

Като цяло можем да кажем, че тази слот игра е един чудесен избор за любителите на плодова тематика.