Extremely Hot

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта Extremely Hot е на доставчика на казино игри EGT. Тя има тема плодове и включва 3 реда, 5 барабана и 5 печеливши линии. Менюто на играта е доста удобно, като можете лесно да променяте залога си, да включвате автоматична игра или да спирате звука. Разбира се ще откриете и други допълнителни опции.

Extremely Hot 1

В играта има специален Scatter символ или този със звезда. Той предоставя доста добри допълнителни печалби при 3, 4 или 5 от него. От останалите символи най-висока печалба носи числото 7, а непосредствено втори идва златният BAR. На трето място са сливата, лимонът, портокалът и черешата с еднакви печалби при 3, 4 или 5. Единствено черешата дава сума и при два символа от нея. С най-ниска печалба в играта пък е символът с камбана. Интересно при всички плодове е също, че при 9, 12 или 15 еднакви от един такъв, печалбата се умножава съответно по 3, 4 или 5.

Extremely Hot 2

Графика на Extremely Hot

Графиката на играта Extremely Hot е доста приятна и ненатоварваща. Символите са в отличаващи се наситени цветове и без много детайли. По този начин се визуализират доста добре. Освен това те са в типични нюанси, за да бъдат максимално различни един от друг и същевременно да са в типичните за тях. Фонът в барабанит е тъмен и едноцветен, което също доста спомага за добрата визуализация на символите и печелившите комбинации. Задният фон в играта пък е червеникав и също се връзва чудесно с всичко останало. При успешни комбинации ще видите изгарящи в пламъци печеливши символи и тяхното свързване с линии.

Extremely Hot 3

Аудио

Звуците в играта комбинират изчистени класически такива с малко по-интересни. За начало ще чуете добре познатото щракване при завъртане. Освен това има и звук по време на въртенето и до фиксирането на всеки барабан. При печеливши комбинации има различни мелодии. Те се различават по вид и дължина спрямо спечеленото. Например ако печалбата е по-голяма, то и мелодията е по-драматична и по-дълга. Разбира се звукът може лесно да се пуска и спира по всяко време от менюто в играта с натискане на бутон, който е максимално видим най-долу в него.

Бонуси в Extremely Hot

Както вече споменахме, в Extremely Hot има Scatter символ, който при 3, 4 или 5 от себе си носи доста добри допълнителни печалби за играчите. Освен това ще можете да се възползвате и от прогресивен джакпот на случаен принцип. Ще трябва да изтеглите 3 карти от една боя от общо 12, видими на екрана. Печалба винаги има, така че не се притеснявайте. Тя просто зависи от това коя боя уцелите, като най-висока е тази за пиката. Сумите по боя се натрупват постоянно по време на игра и са видими най-горе в полето над барабаните. Така знаете какво потенциално можете да вземете по всяко време докато играете.

Също така допълнителен бонус е и възможността за потенциално удвояване на печалбата. Тъй като тази опция е доста рискова, тя е по желание на играчите. След печелившо завъртане може да я изберете и ще трябва да познаете дали карта е черна или червена. При правилен избор печалбата се удвоява, но при грешен се губи и първоначалното спечелено.

Заключение

Extremely Hot е слот игра с плодова тематика на доставчика EGT. Графиката на играта е много приятна. Символите са добре видими, а фонът не е натоварен с много детайли и те изпъкват чудесно. При печалби има и забавни анимации с изгарящи символи. Аудиото на играта включва стандартен звук при завъртане и въртене и по-интересни мелодии при печалби, които са различни по вид и дължина.

Бонусите в играта са няколко. За начало можете да вземете допълнителни печалби благодарение на Scatter символ. Освен това е вариант да се опитате потенциално да удвоите печалбата си. А също така имате възможност да се насладите и на прогресивен джакпот с карти на случаен принцип.