Extra Stars

Играй Extra Stars безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта Extra Stars е на доставчика на казино игри EGT и има плодова тематика. В нея ще можете да се наслаждавате на 3 реда, 5 барабана и 10 печеливши линии. В менюто на играта ще откриете всички опции, които може да ви потрябват. Ще имате възможност да променяте залога си, да спирате звука и да избирате автоматична игра лесно. Разбира се е удобно и да разгледате информацията за различните символи и бонуси в ротативката.

Extra Stars 1

В играта ще откриете и специален Wild символ или златната звезда. Както е добре познато за този вид символи, той замества всички други. Тук обаче има и допълнителна функция. Когато се появи в даден барабан, като може само в 3 от тях, този символ задържа само съответния и задейства безплатно повторно завъртане на всички други. Така при негова поява шансовете за печалба се удвояват. От останалите символи в Extra Stars най-печеливш е този с добре познатото число 7. След това идват различните плодови такива, като най-много ще ви донесе бананът, а като втори динята и гроздето с еднаква стойност. След тях пък идват портокалът и сливата, а накрая са черешата и лимонът.

Extra Stars 2

Графика на Extra Stars

Графиката на играта е доста изчистена. Символите са в ярки цветове, като се отличават чудесно един от друг и са в типичен за себе си тон. Същевременно те нямат прекалено много детайли. Фонът в барабаните е тъмен и едноцветен и позволява на символите да се открояват още по-добре. Този на заден фон е малко по-светъл, но в същата гама и с малко детайли, така че да не разсейва вниманието. При печеливши комбинации ще видите изгарящи в пламъци символи и разбира се свързващи ги линии. По този начин те остават доста ясно видими, а и са птредставени интересно.

Extra Stars 3

Аудио

Звуковото оформление на Extra Stars е доста стандартно. При завъртане ще чуете класическото щракване, а по време на въртенето добре познатия звук до завършване. При печалба обаче има интересни мелодии, които привличат вниманието. Разбира се можете да спирате и пускате звука по всяко време от менюто в играта много лесно и бързо.

Бонуси в Extra Stars

За начало допълнителен бонус в Extra Stars идва от възможностите на специалния Wild символ. Той освен, че може да замести останалите, отключва и допълнително безплатно повторно завъртане на всички други барабани, ако нямате печеливша комбинация.

Освен това в тази слот игра може да се възползвате и от прогресивен джакпот с карти на случаен принцип. Ще имате 12 на екрана си, от които трябва да изтеглите 3 от една боя. Не се притеснявайте, защото теглите до получаване на 3 еднакви. Всяка боя ви носи различен натрупан до момента джакпот, като той е видим най-горе в менюто на играта по всяко време.

Допълнително по ваше желание може да опитате да удвоите печалбата си. Това е налично след печелившо завъртане. Ако изберете да изпробвате опцията, то ще трябва да познаете дали карта е черна или червена. При правилен избор удвоявате, но при грешен губите и спечеленото до момента.

Заключение

Слот играта Extra Stars е интересна опция за такава на доставчика EGT с тема плодове. Тя има изчистен дизайн с добре отличаващи се символи, който не натоварва очите и позволява дълга игра. Звуците в тази ротативка са доста стандартни, като е налично щракване при завъртане и подобен звук до фиксиране на барабаните, а и мелодия при печалба. 

От гледна точка на бонусите в играта ще откриете специален Wild символ, който позволява повторно безплатно завъртане на всички барабани, в които не се е появил той. Освен това е наличен прогресивен джакпот с карти ан случаен принцип. Ще можете да се насладите и на опцията за потенциално удвояване на печалбата си.