Caramel Hot

Играй Caramel Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта Caramel Hot е на доставчика на казино игри EGT и има 5 барабана, 3 реда и 30 линии на печалба. Нейната тема е плодове. В тази ротативка ще откриете удобно меню, което ви предоставя възможност лесно да избирате различни опции.

Caramel Hot 1

От специалните символи в играта за начало ще откриете Wild в лицето на числото 7, като той замества всички други освен Scatter, който пък е изобразен със звезда. Този втори специален символ ви дава вариант за доста добри печалби при 3, 4 или 5 еднакви такива. От останалите символи най-доходоносен е този с камбаната, която е следвана от ябълката и после бананът. След тях идват и останалите плодове, като за начало гроздето, а после динята, следвана от сливата и портокалът. Най-ниска печалба и еднаква носят лимонът и черешата.

Caramel Hot 2

Графика на Caramel Hot

Графиката на играта е доста изчистена и приятна дори за по-дълга игра. Символите са изобразени в открояващи ги един от друг и от фона цветове. Така определено вниманието е фокусирано върху тях през цялото време. Фонът в барабаните е по-тъмен и еноцветен и те също са отделени един от друг чрез линии. Този пък на заден план има малко елементи и е в същата гама, но малко по-светъл. При печалба има приятна и интересна анимация или избухващи пламъци символи. То е придружено и от изобразяване на печалбите с линия и съответно няма шанс да ги пропуснете. 

Caramel Hot 3

Аудио

Звуковото оформление на играта е интересно, като комбинира класически и малко по-интересни елементи. За начало ще срещнете стандартното щракване при завъртане, както и звукът за въртене до фиксиране на символите във всички барабани. Не толкова добре познато е, че при различните печалби има и различни мелодии. Още повече те имат и специфична дължина, като колкото по-голяма е тя, толкова по-голяма е и печалбата. Също така звуците в тази слот игра могат да бъдат спирани и пускани отново по всяко време от менюто в нея.

Бонуси в Caramel Hot

За начало част от бонусите в играта идват и от специалните символи в нея. Има Wild такъв, който може да замести всички останали без Scatter и съответно да допринесе за още по-добри печалби. Има също така и Scatter, който пък при 3, 4 или 5 от него носи доста добри допълнителни суми. 

От останалите бонуси в Caramel Hot ще откриете опцията за потенциално удвояване на печалбата, която е доста рискова. Именно затова тя е по ваше желание или вие решавате дали да я активирате след печелившо завъртане. Ще трябва да познаете дали карта е черна или червена. Ако успеете, ще получите удвояването. Ако не обаче, ще загубите и спечеленото до момента.

Освен това ще срещнете и прогресивния джакпот с карти на случаен принцип. При него от 12 такива теглите по 3 до фиксирането им от една и съща боя, като всяка носи и различна печалба начело с пиката с най-висока. Тук винаги печелите нещо и освен това можете да разгледате натрупаната сума по боя по всяко време най-горе в менюто над барабаните.

Заключение

Слот играта Caramel Hot е на доставчика EGT и има тема плодове. Нейната графика е доста изчистена и можете спокойно да играете и да се наслаждавате на добре открояващите се символи, както и на доста приятния и недразнещ фон. Звуците в играта комбинират стандартни при завъртане и интересни различни по вид и дължина мелодии при печалби.

Като бонуси в играта има Wild и Scatter символи, които могат да ви донесат и още печалби, докато играете. Освен това имате възможност да се насладите на прогресивен джакпот, който се натрупва постоянно и е по боя. Той е на случаен принцип. Налична е и опцията по желание за удвояване на печалбата след успешно завъртане.