Book of Ra

Играй Book of Ra Безплатно – Novomatic Демо

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта Book of Ra е на доставчика на казино игри Novomatic. Нейната тематика е специфична и е Египет. В играта ще откриете 5 колони, 3 реда и 10 печеливши линии. Освен тематични символи с различни печалби, ще откриете и Scatter символ. Той е доста специален, защото има ролята и на Wild сивмол и съответно може да замества всички останали. Също така може да ви донсе 10 безплатни игри, а при 3, 4 или 5 от него 180, 1800 или 18000 за печалба. В долната част на екрана на играта има удобно меню, чрез което да променяте залозите си, да стартирате играта или да разглеждате опциите в нея.

Book of Ra 1

След Scatter символа по печалба идва и този на мъжа с шапка, който носи също доста добро изплащане. А пък трети е и символа с египетския бог. Като четвърти и пети по печалба ще откриете още два специфични тематични символа. Продължават числа и букви, като A и K носят еднакви и малко по-високи печалби от всички други символи с букви и числа.

Book of Ra 2

Графика на слот играта Book of Ra

Графиката на слот играта Book of Ra определено представя добре нейната тематика. За начало ще откриете доста специфични символи, които са изобразени с чудесни детайли и свой собствен фон. Освен това в играта има също букви и числа, които от своя страна са на черен фон. Като цяло символите и полетата за игра са разположени между две египетски колони, а отстрани на тях има черен фон. По този начин окото не се разсейва от излишно наситен с детайли фон и това позволява на самата игра и символите да бъдат и доста цветни. Реално фокусът на окото на играча отива изцяло върху тях, което е чудесно. При печеливша комбинация освен изобразяването и с линии, има и интересни анимации, които определено привличат вниманието.

Book of Ra 3

Аудио

Звуковите ефекти в Book of Ra са доста стандартни. Тук няма да намерите нещо много нетрадиционно и за някои за добро, а за други за лошо, не е налична и музика на заден фон. При всяко завъртане ще чувате класическото за слот игри щракване. От своя страна при печеливши комбинации ще откриете различни мелодии. Реално колкото по-добра е комбинацията, можем да кажем и че толкова по ефектен и драматичен е звуковият ефект или съответно мелодия, която се появява. Естетствено, ако предпочитате да не играете сред излишни звуци, винаги можете да спрете цялостния звук на играта и когато пожелаете да го пуснете отново.

Бонуси в слот играта Book of Ra

Бонусите в тази слот игра определено са основно свързани и със Scatter символа в нея. За начало той може да донесе на играча 10 безплатни завъртания, по време на които има и възможност за поява на допълнителен разпъващ се символ и получаване на още безплатни игри. Освен това самите печалби при 3, 4 или 5 Scatter символа са наистина страхотни. И не само всичко това, но и Scatter символът може да бъде и Wild такъв. Реално той има как да замести всеки останал и ви нпоси още повече шансове за печалба. В слот играта Book of Ra няма допълнителни бонуси като например прогресивен джакпот, но пък определено възможностите зад този специален Scatter символ са повече от много.

Заключение

Слот играта Book of Ra е чудесна възможност да се насладите на египетска тематика. В нея ще откриете интересни специфични символи и приятна атмосфера. Графиката и е доста приятна, като същевременно комбинира актуални за темата елементи и едноцветен заден фон, който не дразни окото. Тематичните символи са изобразени доста добре с достатъчно детайли, а класическите букви и цифри са приспособени към графиката на играта.

Аудиото в тази слот игра е доста класическо. Има единствено стандартно щракване при всяко завъртане и кратки мелодии при печалба, които се различават спрямо големината и. Относно бонусите в играта, всички те идват от чудесния Scatter символ в нея. Той може да донесе безплатни завъртания, а по време на тях специален разгъващ се символ има как да предостави и още такива. Освен това изплащанията при 3, 4 или 5 Scatter символа са много добри, а пък Scatter има и фунцкяита на Wild или може да замести всички останали и да ви предостави още шансове за печалба.