Book of Magic

Идея

Слот играта Book of Magic е на доставчика на казино игри EGT, като има 3 реда, 5 колони и 20 печеливши линии. Темата на играта е магическа и определено всичко в нея допринася за това. Има доста удобно меню и освен всички опции за залози, автоматична игра и още, има също детайлно описание за всеки от символите.

Book of Magic 1

За начало в тази игра ще откриете специални такива. Има Wild опция, която може да се появява навсякъде. Освен, че замества всички останали символи без Scatter, тя дава и чудесни допълнителни печалби при 3, 4 или 5 еднакви. Също така в играта ще откриете и Scatter символ, който пък освен добри бонуси в суми при повече от него, ще ви осигури и безплатни завъртания. По-конкретно 15 такива с Х3 множител.

От останалите символи в тази ротативка най-висока печалба може да ви донесат тези с магьосник и магьосница. След тях пък идват някои магически елементи и ковчеже. С по-ниски числа са буквите и числото 10, като от тях A и K носят малко по-високи от всички останали.

Book of Magic 2

Графика на Book of Magic

Графиката на Book of Magic е изключително приятна и определено застъпва добре темата на играта. Магическите символи са направени с разнообразни детайли и цветове и се открояват страхотно. Буквите и цифрите са малко по-стандартни, но пък включват ефект на блясък, който е типичен за абсолютно всички символи в играта и ги прави магически. Фонът в барабаните е едноцветен и по-тъмен, а те самите са отделени с по-светли линии. По този начин фокусът наистина остава върху случващото се. На заден фон пък отново няма много цветове, но са налични и малко елементи на магическа гора. При печалба ще я видите ясно чрез свързващи линии и малки анимации.

Book of Magic 3

Аудио

От звуците в тази слот игра ще откриете някои класически, като щракване при завъртане и специален звук при въртене. Но пък при печалба има приятна мелодия, връзваща се добре с темата на играта. Освен това тя се различава по дължина, спрямо това какви символи се комбинират и колко ви носят. Няма допълнителен музикален фон в играта. Звуците могат да бъдат пускани и спирани по всяко време за удобство на играчите.

Бонуси в Book of Magic

Както вече споменахме, една съществена част от потенциалните бонуси в слот играта Book of Magic идват от специалните символи. Wild замества, но и носи добри числа при няколко от него. Scatter пък освен печалбите, които крие, отключва и 15 безплатни завъртания с множител Х3. Ако пък по време на тях получите 3 Scatter символа или повече, ще вземете и още 15 игри.

Допълнително, можете да се насладите на прогресивен джакпот на случаен принцип. Ще трябва от 12 карти да изтеглите 3 от една боя и играете до постигане на това или винаги печелите. Спатията носи най-ниски печалби, а пиката най-високи. Натрупващият се джакпот за всяка боя е видим най-горе в играта през цялото време.

Също така в тази ротативка ще можете и да пробвате да удвоите печалбата си по ваш избор след успешно завъртане. Избирате дали карта е черна или червена и при правилен залог удвоявате. При грешен обаче, губите и спечеленото до момента.

Заключение

Слот играта Book of Magic е много интересна, защото има по-нетрадиционна магическа тема. Графиката изцяло се придържа към това с интересни символи с достатъчно детайли. Звуците в играта комбинират класически и по-интересни тематични такива.

Можете да печелите допълнително от Wild и Scatter символи, като включително и безплатни завъртания. Също имате възможност да се насладите на прогресивен джакпот с карти и на възможност за удвояване на печалбата ви.

Като цяло, ако магията е едно интересно поле за вас, можете да играете на тази ротативка и да се наслаждавате на приятната и и определено магическа атмосфера.