Book of Dead

Играй Book of Dead Безплатно – Play’N Go Демо Версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Book of Dead е доста известна игра на доставчика на казино игри за онлайн платформи Play’n GO. Нейната тематика е Египет. Тя има 3 реда и 5 колони, като 10 печеливши линии. Освен това в играта ще откриете Scatter символ. Той предоставя безплатни завъртания при три или повече от него,  а също играе и ролята на Wild символ. Освен това печалбите при определена бройка от този символ се умножават по съответен брой пъти и са и доста по-добри. И това не е всичко. В играта има и допълнителен специален разгъващ се символ, който може да ви донесе още безплатни завъртания.

Book of Dead 1

Графика на слот играта Book of Dead

От останалите символи в играта най-печеливш е този с фараон, а веднага след него е този със сфинкс. Има още един тематичен символ в играта, който е трети по печалба и това е птица. След него са буквите A и K  с най-висока печалба от всички такива, следвани от Q и J и числото 10, които имат най-ниска и еднаква възможност за печалба в играта. А пък Scatter символът има и малка постоянна анимация с пламъци, когато е на екрана. Освен това печелившите комбинации също са добре обозначени с малки анимации и печеливши линии.

Book of Dead 3

Аудио

Звуковото оформление на играта е на доста добро ниво. Ще имате музика на заден фон, която се чува постоянно, като тя е доста спокойна и добавя приятна египетска атмосфера. При завъртане има класически звук за такова. При печеливша комбинация освен стандартен звук, е специфично и че мелодията се променя на по-драматична, за да сте сигурни че не изпускате нищо. Разбира се звуците в играта могат да се пускат и спират по всяко време и така всеки може да регулира тази опция според желанията си.

Бонуси в слот играта Book of Dead

За начало, както вече споменахме, в тази игра има бонус безплатни завъртания. Съответно той се активира при три или повече Scatter символа на екрана. А освен това има и допълнителен разгъващ се символ, който потенциално може да ви донесе още безплатни завъртания докато играете. Също така Scatter символът е и Wild такъв и съответно може да играе като заместващ всеки друг и така имате повече шансове за още печеливши комбинации.

Book of Dead 2

Допълнително е важно да споменем, че отново Scatter символът при определени бройки от него умножава залога ви и реално печелите много повече. Максималната опция при 5 е умножаване по 200 пъти. Също така в тзи слот игра имате възможност да се възползвате от опцията за потенциално удвояване на печалбата. При нея познавате дали карта е черна или червена и съответно има доста голям риск. Именно затова тази опция е по ваша преценка и избирате бутон, когато искате да я активирате след завъртане. Тук ако не познатете, губите всичко.

Заключение

Слот играта Book of Dead е една доста интересна опция с тематика Египет. В играта ще откриете чудесен Scatter символ с възможност за безплатни завъртания, допълнителни печалби и функция Wild. Освен това ще можете да опитате да спечелите и още безплатни завъртания с разгъващ се символ.

Графиката на играта представя чудесно нейната тема, като има интересен египетски фон и доста детайлни специфични символи. Освен това и по-обикновените символи в нея имат по някой тематичен елемент. Аудиото на играта също е доста интересно с мелодия на заден фон през цялото време, която се променя при печеливши комбинации. И разбира се малко класически звуци при завъртане и печеливша линия за допълнение на звуковото оформление.

Освен бонусите, предоставени от Scatter символа в играта, ще имате възможност и да опитате да удвоите печалбата си чрез опцията налична затова в играта. Тя е по ваше желание, тъй като е доста рискова и може да изгубите и всичко.