Aztec Glory

Играй Aztec Glory безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Aztec Glory е слот игра на доставчика на казино игри EGT, като в нея има 3 реда, 5 барабана и 10 печеливши линии. Основната тема на играта е откриването на интересни нови мести години назад. Така че нейната идея е доста по-нетрадиционна и определено е добър избор за любителите на пътуването из различни дестинации. В тази слот игра има меню с различни опции, като е важно да се знае, че за завъртане трябва да натиснете конкретен залог.

Aztec Glory 1

В играта ще откриете специален Wild символ, който може да замести всички останали с букви и числа. Освен това по време на безплатните завъртания в играта, които можете да спечелите при поне 3 Wild символа, има и възможност за разпъващ се символ и още по-големи печалби. От останалите възможни символи в играта най-високи печалби ще ви донесат тематичните такива на хора, а след тях идват и тези с животни. Накрая са всички букви и числото 10, като K и A носят по-ниска печалба от символите с животни и по-висока от буквите Q и J и числото 10.

Aztec Glory 2

Графика на играта Aztec Glory

Тази слот игра има приятна графика, като символите са добре видими и с повече детайли. Задният фон в барабаните е по-светъл, а този на цялостната игра по-тъмен и като цяло осигуряват добра видимост на барабаните. Те са в единичен цвят, но също включват елементи, типични за темата на играта. Освен това, когато спечелите има и анимация на отделните печеливши символи и разбира се изобразяване с печеливша линия.

Aztec Glory 3

Аудио

Звуковото оформление на Aztec Glory комбинира някои класически елементи и други не толкова типични за ротативки. Ще чуете стандартното щракване при завъртане, което тук продължава и по време на въртенето. При печеливши комбинации обаче ще можете да се насладите на различни приятни и тематични мелодии. Звуците в играта могат да бъдат спирани и пускани много лесно и по всяко време.

Бонуси в Aztec Glory

Бонусите в слот играта Aztec Glory за начало включват вече споменатите възможности от Wild символа. Това е освен типичното заместване на символи, също и безплатните завъртания. По време на тях пък той се превръща в разпъващ се символ и печалбите наистина нарастват още доста

Също така ще откриете и добре познатата възможност за потенциално удвояване на печалбата. Тя е в стандартната си форма или трябва да познаете дали карта е черна или червена. Ако успеете, печалбата се удвоява. Ако не, губите и първоначалното спечелено. Определено тази бонус опция е по-рискова и именно затова е по ваше желание, като можете да я използвате след печелившо завъртане.

Варианте е да се насладите и на прогресивен джакпот с карти, който се появява изцяло на случаен принцип. Когато го видите, ще е нужно от 12 карти да обърнете 3 от една боя. Размерът на бонуса зависи от боята, като спатията дава най-нисък, а пиката най-висок. Ще можете да следите натрупаните такива до момента в играта по всяко време в отделно поле по боя най-горе на екрана ви. Така винаги ще знаете какви са възможностите ви за допълнителна печалба.

Заключение

Aztec Glory е слот игра с интересна тема или разходка назад във времето. Ще откриете интересна графика с детайлни символи, които да ви пренесат в епохата на случващото се. Освен това цветовете са приятни. Звуците в играта ви носят комбинация на класическо щракване при въртене и интересни тематични мелодии при печалби. Има и малки анимации за завършване на атмосферата.

В играта има Wild символ, който освен да замества останалите, носи и безплатни завъртания с разпъващ се символ. Също така ще можете да печелите още от прогресивен джакпот с карти на случаен принцип и с различни суми по боя. Налична е и възможността за удвояване на печалбата.