7up Ревю

Играй 7up безплатно – Endorphina демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта 7up е на доставчика на казино игри Endorphina, като има плодова тематика. Тя прилича доста на класическа плодова ротативка, като има 3 барабана и 5 печеливши линии. В играта ще откриете всички разнообразни настройки, които можете да използвате в нея като залог, активни редове и още. Разбира се можете да пускате и спирате звука на играта и да играете в автоматичен режим с максимален залог.

7up 1

По-голямата част от символите в тази слот игра са плодови, но ще откриете и някои различни допълнителни такива, които са и добре познати. За начало най-висока печалба ще ви донесе числото седем, а веднага след него е символът със звезди, последван пък от този с двоен BAR. Продължаваме с плодовете, като от тях динята е най-печеливша, гроздето малко по-малко, а черешите са трети. Остават ягодата, лимонът и портокалът в този ред.

7up 2

Графика на 7up

Както споменахме, идеята на играта е да изглежда като класическа и дори малко ретро плодова ротативка. Именно затова символите не са с прекалено много детайли, но пък всеки е в свой собствен открояващ се цвят и се вижда доста добре на фона на всичко останало. Фонът в барабаните е едноцветен черен, а този за задния фон същия. Интересното е, че рамката на играта е в светло сиво и около нея има също зелено, което постепенно прелива в черно във външния фон. По този начин едновременно всичко е на тъмен едноцветен фон, но пък вниманието остава върху барабаните чрез този светъл акцент, който разделя чудесно външния и вътрешния фон. При печеливша комбинация, тя е доста добре изобразена с линии в ярък цвят и има малка анимация на печелившите символи.

7up 3

Аудио

Въпреки класическия стил на слот играта 7up, нейното звуково оформление е по-различно от типичното за такива игри. За начало на заден фон има приятна мелодия, която звучи през цялото време от началния старт на играта. Освен това звукът за завъртане не е стандартното щракване, а приятно интегриран мелодичен вариант като част от общата мелодия. Също така при печеливша комбинация няма нова мелодия, а определен звук, който обаче ясно дава да се разбере, че има печалба. И естествено звуците в играта могат да бъдат пускани и спирани по всяко време за удобството на играчите.

Бонуси в 7up

За начало основният допълнителен бонус в играта се крие зад специална бонус функция. Ако съберете девет еднакви символа, то вие ще я задействате. Ще стартира интересна мини игра и вие ще имате 7 опита да получите мултипликатор за всички победи. Максималният такъв е х7. Това определено е чудесна опция за допълнителни печалби, която не е налична често в такива плодови слот игри. Определено 7up ви предоставя интересна допълнителна възможност. Освен това, в играта ще можете и потенциално да удвоите печалбата си след печелившо завъртане. Разбира се това е по ваше желание, тъй като е доста рисково. Ако изберете да опитате, ще стартира игра с карти. Една ще е обърната и ще бъде тази на компютъра, а вие ще трябва да избирате от другите три, с идеята да получите по-висока. Ако успеете, удвоявате. Ако не, губите и първоначалната печалба.

Заключение

Като цяло слот играта 7up е интересна такава с плодова тематика. Тя е доста класическа с ясно изобразени символи без много детайли, като ще откриете основно плодове и добре познатите число 7, бар символ и звезди. Фонът на играта е предимно едноцветен и не отнема вниманието на играчите. Звуковото оформление е малко по-интересно, като има приятна музика на заден фон. Естествено ще откриете забавен звук при завъртане и при печеливши комбинации.

От гледна точка на бонуси в играта има класическата опция за удвояване на печалбата, като играете на мини игра с карти срещу компютъра. Има също и допълнителен бонус рунд при получаване на 9 еднакви символа. Там пък имате възможност да умножите печалбите си до 7 пъти чрез друга мини игра.