5 Burning Heart

Идея

5 Burning Heart е слот игра на доставчика на казино игри EGT. Тя има 3 реда и 5 барабана, а темата и е плодове. В нея ще откриете и доста удобно меню, както във всички ротативки на доставчика, от което можете да променяте залога си, да спирате звука или да задавате по-лесна автоматична игра.

5 Burning Heart 1

От специалните символи в играта за начало ще откриете Wild такъв, който може да замести всички останали освен Scatter, като се появява на барабани 2, 3 и 4. Освен това ще можете да се възползвате и от допълнителните възможности на два Scatter символа. Единият е със символ долар и носи много добри печалби при 3, 4 или 5 от него, а другият е звезда и добавя стойност само при 3 от него, тъй като може да се появи само на три барабана.

5 Burning Heart 2

От останалите символи в играта ще имате възможност за най-високи печалби от този с числото седем, който е непосредствено следван от двата най-силни плодови такива в играта или гроздето и динята. Като трета опция за печалба идва камбаната, а последни с най-ниски възможни такива  са останалите плодови символи или черешата, лимонът, портокалът и сливата.

Графика на 5 Burning Heart

Графиката на 5 Burning Heart е много приятна цялостно и предразполага за спокойна игра, дори тя да е по-дълга. Символите в играта са изобразени в открояващи се цветове. Всеки плод има и по малко допълнителни детайли за още по-приятна атмосфера. Фонът в самите барабани е тъмночервен, което позволява на символите да изпъкват. Този на заден фон пък отново е в червената гама, но е малко по светъл и в няколко нюанса, за да съсредоточи вниманието към барабаните. Самите те пък допълнително са отделени с линии, за да може всеки да е разграничен от останалите достатъчно добре. Освен това при печеливши комбинации има интересна анимация с изгарящи символи, която още по-добре илюстрира успешна такава.

5 Burning Heart 3

Аудио

Аудиото на играта едновременно комбинира класически елементи и малко по-интересни такива. Има доста стандартно щракване при самия старт на завъртане, но и допълнителен звук до фиксиране на барабаните. Също при поява на специален символ има различен такъв, за да е максимално видим. При печеливша комбинация пък също има добре познат звук, но след него и интересна мелодия. Добре познато за игрите на този доставчик е, че звукът може да се спира и пуска много лесно по всяко време от бутон за това в менюто долу в играта.

Бонуси във 5 Burning Hot

Вече ви разказахме на кратко, че в играта има няколко специални символа. Те могат да ви донесат доста добри допълнителни печалби сами по себе си или в комбинация от няколко такива или с други. Това са Wild символът, който замества всички останали и двата Scatter такива. Единият носи печалба при 3 от него и се появява само на някои барабани. Другият ще ви зарадва при 3, 4 или 5 от него.

Освен това във 5 Burning Hot можете да се възползвате и от прогресивен джакпот на случаен принцип, който носи добри печалби. Той е под формата на мини игра с карти или от 12 трябва да изтеглите три от една боя и да играете до постигане на това. Всяка боя ви носи различна сума, като пиката най-висока. Джакпотът се натрупва през цялото време и е видим за всяка боя най-горе в играта.

Също така ще можете и по ваше желание да се опитате да удвоите печалбата си след печелившо завъртане. Тази опция е доста рискова, защото реално познавате дали карта е черна или червена. Така че вие решавате дали и кога да я използвате. Ако познаете, печалбата ви се удвоява, но при грешка губите и първоначалната.

Заключение

Слот играта 5 Burning Hot е чудесна опция с плодова тема на доставчика EGT. В нея има цели три специални символа за допълнителни печалби, прогресивен джакпот и опция за удвояване на спечеленото.

Графиката на ротативката е много приятна с добре открояващи се плодови и други символи с детайли и неутрален фон. Така можете спокойно да играете и по-дълго. Звуците в играта комбинират стандартни и малко по-интересни такива за максимално добро настроение.