40 Treasures

Играй 40 Treasures безплатно – CT Gaming демо версия

Играй на цял екран – Fullscreen Mode

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

40 Treasures е на доставчика на казино игри CT Gaming и има плодова тема, комбинирана с търсене на съкровища. Ще можете да се наслаждавате на интересни символи в 4 реда и 5 барабана и да имате възможност да попаднете на някоя от 40те печеливши линии. 

40 Treasures 1

В тази ротативка ще откриете Wild символ в лицето на крал, който може да замести всички останали без Scatter и съответно да увеличи шансовете ви за печалба. Освен тази класическа функция обаче, той може да ви донесе множител Х2, в случай че получите 3 или повече от него. Също така във 40 Treasures има и Scatter символ, който е ковчеже с монети и носи допълнителни печалби при 3 и 4 от него, а при 5 много голяма такава.

От останалите символи в играта най-висока печалба ще ви донесе този с корона. Интересно при него също е, че при повече еднакви на екрана такива, имате възможност да вземете още 10 000. Втори в играта е златна купа, а след нея идват черешата и динята от плодовете. От всички плодове портокалът и лимонът са със средни печалби, a сливата и черешата с най-ниски такива.

40 Treasures 2

Графика на 40 Treasures

Графиката на играта е много приятна. Всеки символ е в отличаващ се цвят, като същевременно няма прекалено много детайли и не натоварва. Специалните символи в тази игра са по-интересни, за да се впишат идеално в темата и за съкровища. Фонът в барабаните е много тъмен и едноцветен и определено така символите изпъкват. На заден фон пък гамата е подобна, като има съвсем малки елементи на плодове в същата гама, за да подсилят плодовата част от темата. При печеливши комбинации ще видите анимации с изгарящи символи и свързването им с печеливши линии за максимална видимост и яснота за вас, а също и за забавен графичен елемент.

40 Treasures 3

Аудио

Звуците в играта комбинират класически и по-интересни такива. Ще се срещнете с добре познатото щракване при всяко въртене. Също така ще има и мелодия при печалба. Освен това обаче е налична и забавна музика на заден фон след като веднъж започнете въртенето. Има и различен звук при появата на специални символи. Цялостното озвучение на играта разбира се може да бъде спирано и пускано лесно по всяко време от удобното меню в тази слот игра.

Бонуси в играта 40 Treasures

Част от бонусите във 40 Treasures идват именно от специалните символи, които вече ви споменахме. Wild замества, но носи и добри допълнителни печалби, а пък при 5 Scatter има доста голяма такава. Освен това и символът с корона може да ви донесе по-висок множител при повече изтеглени от него.

Допълнително в тази слот игра ще можете и да опитате да удвоите печалбата си след успешно завъртане. Тя е в типичния си вариант за този доставчик, който е и малко по-интересен от най-класическата опция. Както в добре познатата такава познавате дали карта е черна или червена, но и каква е нейната боя. Трябва да знаете, че тази възможност крие висок риск, защото при грешен избор губите и спечеленото до момента. Затова вие избирате кога и дали да я използвате.

Заключение

Като цяло играта 40 Treasures е чудесна слот игра, която интересно комбинира плодовата тематика с търсенето на съкровища. Графиката на играта е доста приятна и изчистена и спокойно можете да играете и дълго без да се уморите. Звуците в ротативката комбинират стандартни при завъртане и печалба и по-интересни на заден фон по време на игра.

От гледна точка на бонусите, тя предлага доста възможности. За начало има Wild и Scatter символи с доста добри възможности за печалби. Освен това един от стандартните символи в играта или короната носи допълнителен висок множител. Налична е и възможността за потенциално удвояване на печалбата с познаване на цвят и боя на карта.