40 Super Hot

Играй 40 Super Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

40 Super Hot е слот игра на доставчика на казино игри EGT, като тя има 4 реда и 5 колони, както и 40 печеливши линии. В играта има доста удобно меню за избор на залог, автоматично въртене, спиране и пускане на звука и още налични опции.

40 Super Hot 1

В тази ротативка ще откриете и два специални символа. Единият от тях е Wild такъв в лицето на числото 7. Той не само може да замести всички останали, но също така сам по себе си ви носи доста добри допълнителни печалби при 3, 4 или 5 от него. Наличен е и Scatter символ, който пък представлява звезда. Той не предоставя безплатни завъртания, но пък при 3, 4 или 5 от него печалнбите са наистина страхотни за вас.

40 Super Hot 2

От останалите символи в тази слот игра най-много успех в сума ще ви даде гроздето, следвано от динята и сливата с еднаква такава. Последни в играта са черешата, портокалът и лимонът, но също носят никак не лоша печалба.

Графика на 40 Super Hot

Графиката на играта е доста изчистена. Символите са в ярки цветове и без излишни детайли, като така се открояват един от друг много добре. Едноцветният фон в барабаните и на заден план доста добре позволява фокусът да бъде върху играта. Освен това всяка колона е отделена и с линии, за да се вижда още по-добре. При печеливши комбинации освен стандартното им визуализиране със свързващи линии, има и приятна анимация с изгарящи символи, на която да се насладите.

40 Super Hot 3

Аудио

Звуковото оформление на 40 Super Hot е едновременно класическо, но и малко по-интересно. Да, няма музика на заден фон, но пък има доста интересни мелодии при печалби. Те се задържат активни докато вие не кликнете на бутона за завъртане, за да маркирате, че сте ги видяли. Всеки старт на въртене е придружен от добре познатото за плодови ротативки щракване, но друг звук продължава по време на въртенето и до фиксиране на всички барабани. Освен това, когато се появяват някои символи, се чува и допълнителен отличаващ се звук, за да се следи за потенциални печалби. Естествено имате възможност да спирате и пускате звука на играта по всяко време и то мнгоо лесно.

Бонуси във 40 Burning Hot

За начало имате страхотен бонус в лицето на Scatter символът в играта, който при 5 еднакви носи доста добро число, но също така и при 4 и 3 такива. освен това Wild символът освен, че замества всички останали, крие и добри печалби самостоятелно.

Разбира се по ваше желание можете да използвате и възможността за потенциално удвояване на печалбата. Тя е доста рискова и вие решавате дали да се възползвате. Ще трябва да познаете дали карта е черна или червена. При правилен избор удвоявате, но при грешен губите и първоначалното спечелено.

В слот играта 40 Super Hot е наличен и прогресивен джакпот с карти. От 12 такива ще трябва да обръщате до изтегляне на 3 от една боя. Съответно ще вземете натрупаният до момента бонус за нея. По всяко време ще виждате сумите за всяка боя най-горе в играта и те се натрупват, докато продължавате със завъртанията.

Заключение

Слот играта 40 Super Hot е чудесна опция за плодова ротативка. Графиката и е много приятна с изчистени символи и фон и анимации при печалби. Звуците в играта комбинират стандартното щракване при завъртане, звук по време на въртене и интересна мелодия при печалби.

В играта има Wild и Scatter символи, които ви позволяват да печелите допълнително доста добре. Освен това можете да се възползвате от прогресивен джакпот по боя чрез мини игра с карти на случаен принцип. Налична е и опцията за потенциално удвояване на печалбата, която е по желание на играча.