40 Burning Hot

Играй 40 Burning Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта 40 Burning Hot е на доставчика на казино игри EGT, като има плодова тематика. В нея ще можете да се наслаждавате на 4 реда, 5 колони и 40 печеливши линии. Освен това тя разполага и с лесно за ориентация меню, от което да задавате различните опции в нея. Например какъв залог искате да имате или да включите автоматично завъртане за по-бърза и лесна игра.

40 Burning Hot 1

Освен това в играта ще откриете и специални символи, които ще ви предоставят възможност за допълнителни печалби. За начало има Wild символ, който е четирилистна детелина и може да замести всички други, освен Scatter. От своя страна пък Scatter символите в играта са два. Единият е долар и носи добри печалби при 3, 4 или 5 от него. Другият пък е лилава звезда, появява се само на някои барабанa и носи допълнение за вас при 3 еднакви от него.

От останалите символи в тази слот игра най-висока печалба можете да получите от този с числото 7. Непосредствено след него идват гроздето и динята, които са и плодовите символи с най-висок потенциален приход в играта. След тях е камбаната, а еднакви и най-ниски печалби дават всички останали плодове или портокалът, лимонът, черешата и сливата. 

40 Burning Hot 2

Графика на 40 Burning Hot

Като цяло графиката на слот играта 40 Burning Hot е доста изчистена. Символите са в ярки тонове, като всеки се откроява лесно от останалите. Фонът на заден план е в преливащо тъмно зелено и черно, а този в барабаните е черен. Допълнително всеки барабан е разделен от останалите за максимално добра видимост. Цялостното оформление на дизайна е такова, че вниманието остава върху играта и символите и определено очите ви няма да се уморят дори при по-дълга игра. При печеливша комбинация пък има доста приятна анимация с изгарящи символи, която я визуализира много добре. Освен това разбира се тя бива показwана и с линии, за максимално фокусиране на вниманието върху нея.

40 Burning Hot 3

Аудио

Звуковото оформление на 40 Burning Hot е доста класическо. При завъртане има добре познат звук, който е еднакъв при всяко такова. При печалба пък ще чуете кратка мелодия, която също е стандартна и не се променя в зависимост от комбинацията. Като добре позната опция на игрите на EGT е налична и възможността за спиране на звука по всяко време, като естествено можете лесно и да го пуснете обратно.

Бонуси във 40 Burning Hot

Както вече споменахме, една основна възможност за бонуси в тази слот игра идва от допълнителните специални символи в нея. Има не един, а два Scatter символа, които предоставят различни допълнения. Освен това е наличен и Wild символ, който може да замества всички без Scatter и съответно да улесни формирането на успешни комбинации. 

Във 40 Burning Hot можете да се възползвате и от възможността за потенциално удвояване на печалбата, която се активира след печелившо завъртане. Тя е изцяло по желание на играча, защото е по-рискова. Трябва да познаете дали карта е черна или червена, като при грешен избор губите и първоначалното спечелено.

Ще можете да се насладите и на прогресивен джакпот, който се появява изцяло на случаен принцип. Ще видите нещо като мини игра с 12 карти, от които трябва да изтеглите 3 от една и съща боя. Печалбата зависи от боята на картите, като този джакпот се натрупва за всяка по време на игра и можете да разгледате наличните стойности най-горе в играта по всяко време.

Заключение

Като цяло слот играта 40 Burning Hot е забавна опция с тема плодове. В нея има Wild символ и два Scatter символа, които могат да ви предоставят допълнителни печалби. Освен това има вариант да опитате да удвоите печалбата си след печелившо завъртане, а и да печелите от прогресивен джакпот с карти.

Графиката на играта е доста изчистена и приятна. Едновременно символите се открояват много добре, а фонът предразполага за цялостен фокус върху тях и не създава разсейване. Аудиото на играта е класическо, като има стандартен звук при завъртане и класическа мелодия при печалба.