30 Spicy Fruits

Идея

Слот играта 30 Spicy Fruits е на доставчика на казино игри EGT. Нейната тема е плодова, като тя има 3 реда, 5 колони и 30 налични печеливши комбинации. Възможна е и автоматична игра за улеснение на играчите, която лесно се пуска и спира от менюто.

30 Spicy Fruits 1

Ще откриете и специални символи, които предоставят допълнителни възможности. Wild символът в тази игра е е чушка с надпис Wild, като той може да се появи на всяка позиция и да замести всички символи, освен Scatter. Също така при 5 от него печалбите са наистина много добри, а при цял екран с него могат да стигнат до 990 пъти по общия залог на завъртане. В играта има и Scatter символ, който е изобразен като торба с пари. Той се появява на определени позиции и може да ви донесе безплатни завъртания, като в зависимост от бройките му взимате от 7 до 30 свободни игри.

От останалите символи в играта най-големи печалби можете да получите от този с числото седем и от този с камбана. Непосредствено след тях идва такъв с червен BAR, следван от зелен BAR и от оранжев BAR. За финал са налични вече и плодовите символи в играта, като най-висока печалба дават портокалът и сливата, а по-ниска лимонът и черешата.

30 Spicy Fruits 2

Графика на 30 Spicy Fruits

Графиката на играта е доста цветна и определено създава настроение. Символите са в ярки разнообразни цветове, така че се открояват добре както на целия фон, така и един от друг. Те нямат много детайли, тъй като фокусът е повече върху цветовете. Фонът в барабаните е наситено син, а този на заден план ярко червен. Освен това към него е добавен и малко огън за по-интересна графика. При печеливши комбинации пък дори някои от символите пламват и изгарят и така те са много видими.

30 Spicy Fruits 3

Аудио

Звуците в тази игра комбинират класическите такива, но и малко по-нестандартни опции. При завъртане звукът е изцяло стандартен и остава еднакъв при всяко такова. При печалби има мелодии, които могат да се различават. Освен това е интересно, че тяхната дължина зависи от големината на печалбата, като колкото по-голяма е тя, толкова по-дълга е мелодията.

Бонуси в 30 Spicy Fruits

Едната основна възможност за бонуси в слот играта 30 Spicy Fruits идва от специалните символи в нея. Scatter може да донесе безплатните завъртания, които се получават при 7 до 9 Scatter символа. Освен това Wild символът в играта не само замества останалите, но може и да покрие целия екран и да ви донесе страхотна печалба.

В играта има и прогресивен джакпот с карти на случаен принцип. От 12 такива ще трябва да теглите до познаване на 3 от една боя. Винаги ще имате печалба, като всяка боя носи определена такава. Различните натрупани стойности ще можете да видите по всяко време горе в играта. Боя пика носи най-голям джакпот.

Също така ще имате възможност да се възползвате и от потенциален вариант за удвояване на печалбата с познаване дали цвета на карта е черен или червен. Тя е доста по-рискова и е изцяло по избор на играча.

Заключение

Като цяло 30 Spicy Fruits е интересна игра с плодова тематика на доставчика EGT. Графиката и е много цветна, като включва символи и фонове в ярки тонове, които се отличават чудесно. Има дори и огън, а пък при печалби символите изгарят. Аудиото на играта е класическо, със стандартен звук при завъртане и променяща се по дължина мелодия при печалба.

В тази слот игра ще можете да се възползвате и от чудесни допълнителни печалби от специалните символи. Wild не само замества, но и може да заеме целия екран за страхотен бонус. Scatter пък носи безплатни завъртания. Също ще откриете възможността за удвояване на печалбата, а и прогресивен джакпот с карти.