20 Super Hot

Играй 20 Super Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

20 Super Hot е слот игра на доставчика EGT, като има 3 реда, 5 барабана и 20 печеливши линии. Темата на играта е плодове. Нейното меню е удобно и можете лесно да сменяте залога си, да разгледате възможностите за печалби и да включите автоматична игра. Освен плодовите символи в играта, ще откриете и специални такива. За начало можете да се насладите на Scatter символ под формата на звезда, който носи доста добри допълнителни печалби. Освен това в играта има и Wild символ, който е числото седем и заменя всички останали без Scatter, като по този начин също ви носи повече шансове за успешни комбинации.

20 Super Hot 1

От плодовите символи в играта най-висока печалба може да ви донесе гроздето, а следващи с еднакви такива са сливата и динята. Най-ниски и еднакви печалби в играта при 3, 4 или 5 от тях, се крият зад черешата, портокала и лимона.

20 Super Hot 2

Графика на 20 Super Hot

Графиката на играта 20 Super Hot е доста класическа и изключително приятна за любителите на слот игри с плодова тематика. Всички символи са в ярки цветове и определено се открояват добре един от друг и е доста ясно кой какъв е. Освен това те се виждат чудесно и на едноцветния тъмен фон в барабаните, които същевременно са отделени с малко по-светли линии един от друг. На заден фон пък има преливащo черно и кафяво, коeто допринася за максимален фокус върху символите, играта и печалбите в нея. Като нещо по-интересно има и малки анимации при печеливши комбинации с например изгарящи символи. Разбира се те са добре обозначени и чрез печеливши линии на екрана.

20 Super Hot 3

Аудио

Звуковото оформление на тази слот игра включва класически кратък звук при всяко завъртане. Освен това при различните печалби се чуват и кратки мелодии, за да сe обозначи ясно че се случва нещо по-специално. Колкото по-дълга е мелодията, то толкова по-голяма е и печалбата. В 20 Super Hot няма музика на заден фон. Всички звуци в нея могат лесно и удобно да се спират и пускат по всяко време за удобство на играчите.

Бонуси в 20 Super Hot

Както вече споменахме, допълнителните Wild и Scatter символи в играта носят доста добри печалби. Освен тях обаче в тази ротативка имате възможност и да се възползвате от прогресивен джакпот с карти на случаен принцип. Активира се мини игра, като от 12 карти трябва да изтеглите 3 от една боя и играете до постигане на това. Всяка боя има съответен различен натрупан джакпот към момента на теглене и той се натрупва постоянно по време на игра. Пиката носи най-високи стойности, но можете да видите текущите такива за всяка боя през цялото време най-горе на екрана си.

Също така в 20 Super Hot имате възможност да опитате да удвоите печалбата си, като познаете дали карта е черна или червена. Тази опция е по желание на играча, като можете да я използвате след печелившо завъртане. Причината за това е, че тя е доста по-рискова. Ако познаете боята, удвоявате. Ако обаче не, губите и спечеленото от завъртането.

Заключение

Като цяло 20 Super Hot е чудесен избор за любителите на слот игри с плодова тема. Нейната графика е доста класическа, със символи в ярки цветове и тъмен фон за максималното им открояване. Звуците също са сравнително стандартни с кратък такъв при всяко завъртане и мелодии при печалба, които са по-дълги при по-голяма такава.

Като бонус в играта ще можете да се възползвате от допълнителни печалби чрез Wild и Scatter символи. Освен това имате възможност да играете за един от четири джакпота по боя чрез мини игра с карти на случаен принцип. Налична е и възможността за потенциално удвояване на печалбата ви след успешно завъртане.