20 Diamonds

Идея

20 Diamonds е слот игра на доставчика на казино игри EGT, като неговата тема е скъпоценни камъни. В нея ще откриете 3 реда, 5 барабана и 20 печеливши линии. Типично за този доставчик ще можете лесно да сменяте залога си, да пускате и спирате звука и да задавате автоматично завъртане в играта. 

20 Diamonds 1

Относно символите в тази ротативка за начало ще откриете Scatter такъв под формата на звезда, който носи доста добри възможности за допълнителни печалби. Освен това в играта е наличен и Wild символ, който представлява числото седем и може да замести всички други, освен Scatter. Допълнително и той сам по себе си носи доста добри варианти за по-големи суми. От останалите символи в играта най-много може да вземете от белия диамант, следван от синия и розовия с еднакви печалби. Жълтият, зеленият и червеният диаманти носят еднакви и най-ниски печалби в тази ротативка. 

20 Diamonds 2

Графика на 20 Diamonds

Графиката в играта е с основен акцент върху символите. Те са представени в ярки и отличаващи се един от друг цветове, като същевременно и с малко повече детайли. Така напомнят за вида на диаманти. Фонът в барабаните, а и този на заден план са тъмни. Тоновете им са в преливащо черно и червено. На заден план има и малки деликатно бляскави частици, които допълват темата на играта. Същевременно вниманието определено остава върху символите и тоновете са приятни, като няма да се изморите дори и при по-дълга игра. По време на печеливши комбинации има малки анимации с изгарящи символи и визуализиране с линии за максимална видимост. Като цяло можете спокойно да играете на 20 Diamonds без очите ви да се натоварят и да се наслаждавате на чудесните диамантени символи.

20 Diamonds 3

Аудио

Звуците в играта 20 Diamonds комбинират класически елементи и малко по-интересни такива. Като цяло има стандартно щракване при старт на въртенето на барабаните, но същевременно и допълнителен звук, който продължава до фиксиране на всички пет. Освен това при печеливши комбинации има и кратки мелодии за максимална яснота. В играта няма допълнителна музика на заден фон. По желание цялостният звук на играта може да бъде спиран и пускан по всяко време много лесно от менюто в нея.

Бонуси в 20 Diamonds

За начало в играта има Scatter и Wild символи, които позволяват добри допълнителни печалби. Освен това е налична и опцията за потенциално удвояване на печалбата чрез познаване на боята на карта. Тя е по желание на играча след печелившо завъртане. Причината за това е, че е по-рискова. Ако познаете боята, ще удвоите печалбата си. Ако обаче не успеете, ще загубите и спечеленото от завъртането до момента.

Също така в 20 Diamonds можете да се насладите на прогресивен джакпот с карти. Ще трябва да изтеглите 3 от една боя от общо 12 карти. Винаги ще имате печалба, защото играете до познаването им. Единственото специфично тук е, че всяка боя носи различна печалба. Също така те се натрупват постоянно по време на игра. Актуалната сума, която можете да спечелите от всяка боя, е видима най-горе в играта по всяко време.

Заключение

Като цяло играта 20 Diamonds е чудесна ротативка с интересната тема скъпоценни камъни или по-конкретно диаманти. Тя има удобно меню и е на доставчика EGT, а печелившите и линии са 20. Освен това графиката и определено е приятна, като включва ясно изобразени символи и по-едноцветен фон, както и анимации при печалба. Звуците в играта са сравнително стандартни, с малко допълнителни такива и без музика на заден фон.

От гледна точка на бонусите в тази слот игра, ще можете да се наслаждавате на допълнителни печалби от Wild и Scatter символи. Също така ще имате възможност да играте за прогресивен джакпот изцяло на случаен принцип, а и да опитате да удвоите печалбата си след печелившо завъртане по ваше желание.