20 Dazzling Hot

Идея

20 Dazzling Hot е интересна слот игра с тема плодове и е на достачика EGT. В нея ще откриете 5 колони, 3 реда и 20 печеливши линии. Играта има доста удобно меню, от което можете да избирате различни опции като размер на залога, включване и изключване на звука и задаване на автоматично въртене за по-бърза и лесна игра. В тази ротативка ще можете да се възползвате от допълнителни добри печалби чрез Scatter символа в нея. Той представлява звезда и дава умножение на печалбата по добър брой пъти при 3, 4 или 5 получени символа от него. 

20 Dazzling Hot 1

От останалите символи в играта пък най-добра печалба можете да получите от този с числото 7. Веднага след него ще имате възможност да се възползвате от динята и гроздето, които са и най-печелившите от всички плодови символи в играта. Останалите четири такива, които са лимонът, портокалът, сливата и черешата ви дават еднаква най-ниска печалба в тази плодова ротативка. Само черешата е малко по-уникална от всички тях, тъй като ще ви предостави нещо не само при 3, 4 или 5 еднакви, но и дори при 2 символа от нея.

20 Dazzling Hot 2

Графика на 20 Dazzling Hot

Графиката на играта е много приятна и предразполага за спокойна игра. Може да се каже, че всичко е доста изчистено. Същевременно символите са в достатъчно ярки цветове и се открояват един от друг много добре, а също и от фона. Те нямат много детайли, но се различават чудесно. Освен това фонът както в барабаните, така и на заден план е по-тъмен и едноцветен, което спомага очите и не натоварва дори при по-дълга игра. Самите барабани в играта са разделени визуално, но отново по деликатен начин за максимално видими печалби и допълване на цялостната графика на играта. При печеливша комбинация пък има много интересна анимация или символи, които избухват в пламъци и разбира се и изобразяване с печеливши линии.

20 Dazzling Hot 3

Аудио

Звуковото оформление на играта определено е типично за класическа плодова ротативка и създава добре познатата атмосфера на такава за редовните играчи през годините. При завъртане ще чуете стандартното щракване, което няма как да объркате. При печалба пък има кратка мелодия, която е ненатрапчива, но и ясно сигнализира, че сте спечелили нещо. Няма допълнителна музика на заден фон. Всички звуци в играта могат да бъдат и изключени, което е по желание на играча може да се променя през цялото време лесно от менюто на играта. 

Бонуси в 20 Dazzling Hot

Вече споменахме за наличния Scatter символ в играта, който осигурява и вид бонус под формата на възможност за доста добри допълнителни печалби. Освен това е наличен и прогресивен джакпот на случаен принцип. Той е класически за този доставчик на казино игри и представлява мини игра с карти. Ще трябва от 12 такива да изтеглите 3 от една боя, като продължавате до постигане на това. Съответно винаги печелите нещо. Размерът на джакпота зависи от боята на картите, като най-висока дава пиката. Наличният към момента джакпот за различните спатия, купа, каро и пика е видим по всяко време най-горе в играта. Той се натрупва и увеличава постоянно.

Освен това ще можете да се възползвате и от вариант за потенциално удвояване на печалбата. Той е по ваш избор, тъй като е доста рискова опция. Ако изберете да я използвате след печелившо завъртане ще трябва да познаете дали карта е червена или черна. Ако успеете, удвоявате печалбата си, но ако не, губите и първоначалната такава.

Заключение

Слот играта 20 Dazzling Hot е класическа ротативка с плодова тема на доставчика EGT. Тя има изчистена графика с ярко открояващи се символи и същевременно едноцветен фон, който позволява вниманието да остане върху плодовете и другите символи. Аудиото на играта също е доста стандартно. Ще срещнете единствено щракване при завъртане и кратка мелодия при печалба.

От гледна точка на бонуси в тази игра има Scatter символ, който дава много добри възможности за допълнителни печалби. Освен това ще можете да пробвате да удвоите печалбата си по ваше желание след всяко печелившо завъртане. Също така имате вариант и да се възползвате от прогресивен джакпот чрез мини игра с карти на случаен принцип.