20 Burning Hot

Играй 20 Burning Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

20 Burning Hot определено е забавна слот игра с тема плодове. Тя е на доставчика EGT и има 5 барабана и 20 линии на печалба. В играта ще можете лесно и удобно да избирате всички възможни в нея опции от меню. Само някои от възможностите за вас са да подберете размер на залога си, да включите звуците в играта и да изберете автоматична игра или завъртания за максимално удобство и бързина.

20 Burning Hot 1

В тази слот игра ще се наслаждавате и на възможност за доста добра печалба, до 100 пъти по залога, чрез наличието на Scatter символ, изобразен като долар. Освен това има и втори такъв символ или този със звезда, който пък се появява само на 3 от барабаните в играта и може да ви донесе отново добри печалби. Това не е и всичко, защото имате възможност да се възползвате и от Wild символа в играта или детелината. Той се появява на 3 от барабаните и може да замести всеки друг символ, освен двата Scatter такива.

20 Burning Hot 2

От останалите символи най-висока печалба ще ви донесе числото 7. Веднага след него идва и този с камбаната. Продължават с плодовете, от които динята и гроздето са най-печеливши, а пък лимонът, черешата, сливата и портокалът носят малко по-ниски еднакви печалби при 3, 4 или 5 от тях.

Графика на 20 Burning Hot

Тази плодова ротативка има доста изчистен дизайн. За начало символите се различават много добре в уникални ярки цветове и ясно обозначен дизайн. Освен това фонът на играта, който е в преливащо черно и тъмно зелено, доста добре дава възможност на символите да изпъкнат и по никакъв начин не разсейва вниманието. Няма излишни елементи и може да се каже, че графиката същевременно е като на по-класическа игра с плодова тематика, но е и доста разчупена и приятна. При печеливша комбинация тя е ясно изобразена с печеливши линии и понякога малка анимация. 

20 Burning Hot 3

Аудио

Аудиото на тази слот игра е доста стандартно и типично за плодова ротативка от класически тип. Ще откриете добре познатия звук за завъртане тип щракване. Освен това при печалба има кратка мелодия. Интересно тук е, че тя се различава по дължина спрямо печалбата или при по-голяма и тя е по-дълга. Освен това за любителите на тиха игра, звуците могат да бъдат спирани лесно и удобно по всяко време. Разбира се могат по същия начин и да се включат обратно.

Бонуси в 20 Burning Hot

За начало в 20 Burning Hot ще откриете чудесни възможности за допълнителни печалби чрез специалните символи. Има Wild символ, който може да се появи на три барабана и да замества почти всички други. Освен това има и два Scatter символа, които пък от своя страна носят доста добри допълнителни печалби. Да, те не могат да ви донесат безплатни завъртания, но пък печалбите са доста високи и компенсират за това.

Освен това при тази слот игра можете да се опитате потенциално да удвоите печалбата си след печевлившо завъртане. Тази опция е по ваше желание, тъй като е доста рискова. Трябва да познаете дали карта е черна или червена. Ако успеете, ще имате печалба по две. Ако загубите обаче, ще загубите и първоначалната си такава.

Също така в тази ротативка можете да се възползвате и от прогресивен джакпот на изцяло случаен принцип. Ще трябва да избирате измежду 12 карти, докато познаете три от една боя. Различните такива носят и различни добри печалби. Освен това джакпотът за всяка се натрупва постоянно. Ще можете да го виждате за всяка боя най-горе в играта по всяко време и ще знаете какво потенциално можете да спечелите.

Заключение

Като цяло 20 Burning Hot е един доста добър избор за слот игра с плодова тематика. Графиката и е класическа, като едновременно създава приятна атмосфера и има ясно виждащи се символи. Освен това определено не изморява очите, дори и при по-дълга игра. Звуковото оформление на играта е класическо, от гледна точка на стандартния звук при завъртане и типична мелодия при печалба. Но пък тази мелодия варира по дължина спрямо големината на печалбата и това я прави малко по-интересна.

Играта предоставя доста добри възможности за допълнителни печалби чрез Wild символ и два Scatter символа. Също така можете да пробвате да удвоите печалбата си чрез успешно завъртане. Имате вариант и за мини игра на случаен принцип за прогресивен джакпот по боя, който се увеличава постоянно по време на играта.