100 Super Hot

Играй 100 Super Hot безплатно

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

100 Super Hot е слот игра на доставчика EGT, която има плодова тематика. Ще можете да се наслаждавате на 4 реда, 5 барабана и общо 100 възможни печеливши линии. Ще имате възможност да избирате различни варианти за залог от менюто в играта, както и да се възползвате от автоматична игра. Под формата на числото 7 ще откриете и Wild символ в играта, като той освен че замества всички останали без Scatter, може също да ви донесе доста добри печалби при 3, 4 или 5 от него. Освен това ще имате възможност да се насладите и на още по-добри такива от Scatter символа в играта, който е звезда. Всички останали символи в играта са плодове, като от тях най-висока печалба можете да получите от гроздето, което е следвано от динята и сливата с еднакви такива. С най-ниски и еднакви в играта са черешата, портокалът и лимонът.

100 Super Hot 1

Графика на 100 Super Hot

100 Super Hot има много изчистена графика, която позволява спокойна и приятна игра. Символите са изобразени добре, като същевременно не с прекалено много детайли. Освен това всеки от тях е в ясно открояващ се типичен цвят и определено се различават лесно. Фонът в барабаните, както и този на заден фон в играта са доста изчистени и не натоварват вниманието и очите, а по-скоро допринасят за приятна и спокойна игра. При печеливши комбинации има много малки анимации и те са ясно обозначени с печеливши линии. По този начин може да сте сигурни, че винаги става ясно какво печелите.

100 Super Hot 2

Аудио

Като цяло звуковите ефекти в играта са доста стандартни. Звукът за завъртане е добре познат и е един и същ при всяко въртене. Той създава и атмосфера на класическа плодова ротативка в тази игра. При печеливша комбинация отново има идентичен звук при всяка, който не се променя, но е различен от този при завъртане. Единственото, което може да варира спрямо печалбите е колко дълъг е звукът. Съответно по този начин задържа вниманието с по-продължителен такъв при по-големи печалби.

Бонуси в слот играта 100 Super Hot

Както вече поменахме, в тази слот игра има Scatter символ с доста добри печалби и това е и един основен бонус в нея. Освен това, когато добавим и потенциалните числа, които Wild символа може да ви донесе, наистина тези специални символи дават доста добро поле за още печалби.

100 Super Hot 3

Освен тях обаче, в играта можете да се възползвате и от възможността за потенциално удвояване на печалбата. Този бонус може да се използва чрез познаване на карта или дали тя е черна или червена. Съответно при правилен избор, вашата печалба ще се удвои. При грешен обаче ще загубите и първоначалното спечелено. Именно затова тази опция се счита за доста рискова и е изцяло по преценка на играча. Съответно след печелившо завъртане вие избирате дали да кликнете на нея и да опитате да усвоите печалбата си или дали да не се възползвате изобщо. 

Също така в 100 Super Hot ще можете да се насладите и на прогресивен джакпот с 4 нива. Тук отново играта е с карти и се появява абсолютно изцяло на случаен принцип. По-конкретно има 12 карти, от които трябва да се изтеглят 3 от една боя. Играе се до изтегляне. Единственото, което може да варира тук, е сумата на джакпота. Тя е различна за всяка боя и е видима горе в играта по всяко време.

Заключение

Като цяло слот играта 100 Super Hot е класическа плодова ротативка. Нейната графика е доста изчистена и приятна и ще ви позволи спокойна игра. Аудиото в играта е доста стандартно, включващо класическо щракване при завъртане и една и съща мелодия с променяща се дължина при печалби.

В играта има Wild и Scatter символи с възможности за добри допълнителни печалби. Освен това можете потенциално да удвоите печалбата си чрез риск игра. Също на случаен принцип е вариант да теглите карти за прогресивен джакпот, който е различен за всяка игра и се натрупва постоянно.

Като цяло играта 100 Super Hot е един чудесен избор за слот игра с плодова тема.