100 Burning Hot

Играй 100 Burning Hot безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

100 Burning Hot е слот игра на доставчика EGT и има плодова тема. В нея ще откриете 4 реда, 5 колони и 100 печеливши линии. Също ще можете да се насладите на допълнителни специални символи, които предоставят и добри възможности за още печалби. За начало има Wild символ в лицето на четирилистна детелина, който може да замести всеки друг освен Scatter. Допълнително тук има не един, а два Scatter символа. Единият е долар и се появява абсолютно навсякъде. При него, в зависимост от бройката на получени такива, залогът ви ще се умножи от 3 до 10 пъти и така ще можете да имате доста по-високи печалби. Другият Scatter символ пък е под формата на лилава звезда. Той се появява на някои позиции и интересното при него е, че ако получите 3 такива, получавате 20 пъти по залога.

100 Burning Hot 1

В играта ще можете да се възползвате и от всички допълнителни опции като избор на залог, възможност за автоматично завъртане и опция за спиране на звука. Има удобно меню, което позволява лесен избор на всички тези неща. От останалите символи в играта най-голяма печалба ще ви донесе числото 7, а след него са гроздето и динята. Като продължение пък ще откриете камбаната, а най-ниска печалба носят всички останали плодове или лимон, череша, портокал и слива.

100 Burning Hot 2

Графика на 100 Burning Hot

Графиката на слот играта 100 Burning Hot доста наподобява класическата визия на стандартна плодова ротативка. Символите са добре изобразени и в ярки отличаващи се един от друг цветове, а същевременно не са с прекалено много детайли. Фонът е в зелената гама, като няма много детайли и със сигурност не натоварва очите. При печеливши комбинации има някои анимации, които ги правят още по-интересни. Един пример е изгарящи символи. Освен това винаги ще ги видите обозначени с печеливши линии за максимална яснота.

100 Burning Hot 3

Аудио

Като цяло звуците в играта са предимно класически. Най-характерното е добре познатият звук при завъртане. При печеливши комбинации има и ималко по-интересен елемент, който представлява различни мелодии спрямо това какво се печели. Ще можете да се насладите и на интересни звуци при появяването на Wild и Scatter символите. Наличен е и вариант за спиране и пускане на звука в играта лесно и по всяко време от основното меню в нея, ако предпочитате игра без такъв.

Бонуси в 100 Burning Hot

Както вече ви разказахме, доста основно нещо за допълнителните печалби в 100 Burning Hot са предоставените възможности от двата Scatter символа. Те наистина могат да ви донесат огромни печалби и совен това са два. 

Също така ще можете да се опитате да удвоите печалбата си чрез по-рисковата опция за това. Трябва само да познаете дали карта е черна или червена и съответно при правилен избор спечеленото се удвоява. Тук рискът идва при грешен избор, защото тогава губите всичко. Но пък тази възможност е изцяло по преценка и избор на играчите.

Освен това можете да се възползвате и от прогресивен джакпот с карти, който се появява под формата на мини игра на случаен принцип. Трябва да се познаят 3 карти от една боя и печалбата зависи от нея. Винаги играете до таква и получавате нещо. Единствено боята се различава, като наличните в момента на мини играта джакпоти за всяка ще можете да видите най-горе в нея.

Заключение

Слот играта 100 Burning Hot е чудесна доста класическа опция с плодова тематика. Въпреки това тя има и добри допълнителни възможности за печалба, които не са толкова стандартни. За начало ще можете да се възползвате от Wild символ и два Scatter символа с възможности за доста високи печалби. Допълнително ще имате възможност за потенциално удвояване на печалбите си и за прогресивен джакпот.

Графиката на играта е много приятна, с ясно видими символи и добра ненатоварваща очите цялостна визуализация. Освен това при печалби има и интересни анимации. Звуците в играта са предимно класически със стандартен при завъртане и няколко различни мелодии при печалби.