10 Burning Heart

Играй 10 Burning Heart безплатно – EGT демо версия

Играй на цял екран

За излизане от цял екран натиснете “Esc”

Идея

Слот играта 10 Burning Heart е плодова ротативка на доставчика EGT. В нея ще откриете 3 реда, 5 колони и 10 печеливши линии. Освен чудесните плодови символи, ще видите и добре познатото число 7, което носи и най-високи печалби. Веднага след него от плодовете пък идват гроздето и динята, а продължението е добре познатият символ с камбани, също наличен в този тип плодови игри. Най-накрая и с еднакви печалби са останалите плодове, което включва слива, портокал, череша и лимон.

10 Burning Heart 1

Освен това в играта има и Wild символ под формата на сърце и той има добре познатата функция да замести всички останали без Scatter. В тази слот игра е доста интересно и, че има два Scatter символа. Единият е под формата на долар и се появява навсякъде, а пък при 3, 4 или 5 еднакви има доста добри печалби. Вторият от своя страна е лилава звезда и може да се появи на барабани 1, 3 или 5 и отново носи чудесни печалби на играчите.

10 Burning Heart 2

Графика на играта 10 Burning Heart

Графиката на играта 10 Burning Heart е много приятна, като едновременно по-класическа и ненатоварваща окото, но и интересна. Символите са изобразени в добре отличаващи се цветове и без излишно много детайли. Фонът в барабаните зад символите е в един тъмен цвят и позволява на случващото се в тях и самите символи да изпъкват. Цялостният външен фон на играта е също в тъмна гама, като не разсейва и създава приятна атмосфера за игра. Освен всичко класическо обаче, при печалби има и доста интересни анимации, което включва изхвърчащи и въртящи се символи и разбира се печеливши линии.

10 Burning Heart 3

Аудио

От гледна точка на звуковото оформление на играта, то определено е доста класическо. Има добре познатото щракване при завъртане. При печалба пък ще можете да се насладите на кратки мелодии, които се различават по дължина и вид спрямо нея. Освен това има озвучение и при появяване на Wild символ или на някой от двата Scatter символа. Звукът на играта може да бъде спиран и пускан лесно по всяко време от менюто в играта. Така всеки може да играе според собствените си предпочитания.

Бонуси в 10 Burning Heart

Както вече споменахме, основен и добър бонус в играта 10 Burning Hot идва от допълнителните печалби от Wild и Scatter символите. Ще откриете обаче и опцията за потенциално удвояване на печалбата след печелившо завъртане. Тя е по-рискова и съответно се задейства с клик от страна на играча. Тук е в класически вариант или познаване на карта и боята от която е. Ако познаете, печалбата се удвоява, но ако загубите, губите и първоначалното спечелено. 

Също така ще можете да се възползвате и от прогресивен джакпот, който е изцяло на случаен принцип. Играете с 12 карти, като започвате да обръщате от тях до получаване на 3 от една боя. Всяка боя носи различни печалби, като най-високи пиката, а най-ниски спатията. Винаги ще имате печалба, тъй като се играе до изтегляне на съответните еднакви, но боята ще варира. Допълнително този джакпот се натрупва и стойността за всяка боя в момента се вижда най-горе в играта по всяко време.

Заключение

Слот играта 10 Burning Heart има чудесна плодова тематика с основно плодови символи, но и някои добре познати допълнителни като числото седем и камбани. В нея също има Wild символ и два Scatter символа. Графиката на играта е изчистена и изключително приятна. Символите са в ярки цветове и се различават добре, а същевременно фонът е тъмен и еноцветен и им позволява да се откроят. Анимациите при печалба пък правят графиката малко по-забавна.

Аудиото на играта е стандартно, като включва щракване при завъртане, различни мелодии при печалба и звуци при появата на Wild или Scatter символи. Допълнителните бонуси в играта са възможност за потенциално удвояване на печалбата и прогресивен джакпот с карти.